22.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Pokemon – Εάν έχετε κινητό Xiaomi είναι πολύ πιθανό να αποκλειστείτε! Δείτε τι συμβαίνει….

Το Pokemon GO είναι ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια λόγω του αυξημένου gameplay και η δημοτικότητά του φαίνεται να έχει ξεπεράσει οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι στο Android. Ενώ το userbase έχει πέσει από τα 60 εκατομμύρια τον περασμένο Ιούνιο σε σχεδόν 11 εκατομμύρια αυτόν τον Ιούλιο του 2019 μόνο στις ΗΠΑ, το παιχνίδι εξακολουθεί να παίζετε πολύ μεταξύ των χρηστών και έχει πολλές εικόνες λαϊκής κουλτούρας όπως ο θείος Pokemon που σχετίζεται με αυτό. Εδώ βγήκε και Starbucks Frappuccino στ’ όνομά του.

Για τη δημοτικότητά του, ο προγραμματιστής του Pokemon GO, Niantic, έχει επίσης μία από τις αυστηρότερες πολιτικές κατά της πλαστογραφίας. Ενώ οι απαγορεύσεις κατά της εξαπάτησης στο παιχνίδι είναι δίκαιες και σωστές, εκατοντάδες χρήστες της Xiaomi ισχυρίζονται ότι έχουν αθέμιτα στοχευθεί από τα συστήματα της Niantic, με τα θύματα να είναι χρήστες του Redmi 5 άλλα και smartphones της Xiaomi.

Μετά την τελευταία ενημέρωση του MIUI, ένας μεγάλος αριθμός χρηστών με συσκευές Xiaomi και Redmi, με τους κατόχους των Redmi 5 να είναι στην πρώτη θέση, ισχυρίζονται ότι του απαγορεύτηκε η χρήση για αβάσιμους λόγους. Συνήθως, μια τέτοια ενέργεια συμβαίνει όταν η Niantic ανιχνεύσει μια τροποποιημένη ή hacked έκδοση του Pokemon GO σε ένα smartphone ή όταν η συσκευή σας έχει “ρουταριστεί”. Ωστόσο, υπάρχουν πάρα πολλές άλλες αναφορές, με αρκετούς χρήστες να έχουν πρόβλημα ακόμη και με την επίσημη και μη τροποποιημένη έκδοση του παιχνιδιού.

Ενώ η ακριβής αιτία του προβλήματος παραμένει άγνωστη, οι περισσότεροι χρήστες έχουν αρχίσει να αντιμετωπίζουν προβλήματα από την τελευταία ενημέρωση του MIUI. Για τους χρήστες του Redmi 5, το MIUI 10.3.2 φαίνεται ότι έχει παγώσει το gameplay και έχει ως αποτέλεσμα προσωρινές απαγορεύσεις που κυμαίνονται από 7 έως 30 ημέρες σε διαφορετικά σενάρια. Αρχικές συζητήσεις σχετικά με ένα από τα θέματα υποδηλώνουν ότι το χαρακτηριστικό του Game Booster στο MIUI μπορεί να είναι ο ένοχος. Αυτό συμβαίνει επειδή το χαρακτηριστικό του Game Booster στο MIUI μπορεί να τροποποιήσει τις μεταβλητές χρόνου εκτέλεσης για να βελτιώσει την ανταπόκριση του παιχνιδιού.

Πολλοί άλλοι χρήστες επιβεβαίωσαν ότι έχουν απαγορευτεί ακόμη και με τη λειτουργία του Game Booster απενεργοποιημένη. Στην κακομεταχείριση τους, ο λογαριασμός υποστήριξης Twitter της Niantic έχει κλείσει τα μάτια στις καταγγελίες σχετικά με τις καταγγελίες των χρηστών για τις άδικες αναστολές.

Απογοητευμένος με την ασυνήθιστη απαγόρευση, ένας χρήστης στο Twitter, @AnetUA2 δημιούργησε ένα φύλλο στο Google και κάλεσε όλους τους χρήστες να συμπληρώσουν λεπτομέρειες σχετικά με τα τηλέφωνά τους και την τρέχουσα έκδοση MIUI. Κατά τη στιγμή της σύνταξης αυτού του άρθρου, υπάρχουν περίπου 450 χρήστες στο φύλλο των οποίων οι λογαριασμοί Pokemon GO έχουν ανασταλεί χωρίς σαφή λόγο. Ενώ η πλειοψηφία των χρηστών έχει Redmi 5 και Note 5 Pro, μια χούφτα έχουν επίσης συσκευές όπως Mi 8, Redmi Note 4/7 Pro, Mi 9 κλπ.

[su_quote]why are we the people who support and play fair get lock for 7-30 days, and in the support received balanced responses of the type “You have violated the terms of the agreement”. this problem is all over the world, and not a small amount of time is ignored by you. — AnetUA (@AnetUA2) September 25, 2019[/su_quote]

Ο προαναφερθείς χρήστης του Twitter έχει επίσης ξεκινήσει μια εκστρατεία στο change.org που απευθύνεται στη Niantic για να επιδιορθώσει τις τεχνικές μετριασμού σε ψευδώς θετικές καταστάσεις. Αυτό ισχύει όχι μόνο για το Pokemon GO αλλά και για άλλους τίτλους της Niantic, όπως τον Χάρι Πότερ: Wizards Unite και το Ingress Prime.

Μέχρι να έχουμε μια σαφή απάντηση από την υποστήριξη της Niantic, δεν μπορούμε να προσδιορίσουμε τον ακριβή λόγο πίσω από την απαγόρευση του Pokemon GO. Αλλά αν θέλετε να αποφύγετε τυχόν πιθανότητες, μπορείτε να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία Game Booster, που πιστεύετε ότι δημιουργεί το πρόβλημα, χωρίς και αυτό να σας επιβεβαιώνει 100% ότι δεν θα έχετε πρόβλημα. Αναζητήστε μια επιλογή που ονομάζεται Game Speed Booster. Σε αυτό μπορείτε είτε να αφαιρέσετε το Pokemon GO από τη λίστα των ενισχυμένων παιχνιδιών είτε να απενεργοποιήσετε την επιλογή Game Speed Booster από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής.

Ωστόσο, ακόμα και αυτό όπως είπαμε μπορεί να μην φτάνει, οπότε ίσως χρειαστεί να περιμένετε μέχρι την απάντηση της Niantic. Όταν θα έχουμε κάτι νεώτερο θα σας ειδοποιήσουμε.

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο