21 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Xiaomi – Παρουσίασε κούπα με ασύρματη θέρμανση ώστε να παραμένει ζεστός ο καφές σας στους 55° C! Δείτε που θα την βρείτε εσείς…

Πρόσφατα, η Xiaomi παρουσίασε μία ασύρματη βάση θέρμανσης και ένα φλιτζάνι θέρμανσης με πλατίνα. Η κούπα μπορεί να διατηρήσει σταθερή θερμοκρασία 55 ° C μέσω ασύρματης φόρτισης του ροφήματος που έχει μέσα και η τιμή είναι 189 γιουάν (26.9$).

Απλά τοποθετήστε τη κούπα στην πλάκα ενέργειας σταθερής θερμοκρασίας στους 55° C, χωρίς άλλα εξαρτήματα θέρμανσης. Η κούπα μπορεί να τροφοδοτείται με ενέργεια για πολύ καιρό. Διαφορετικά από την παραδοσιακή μέθοδο θέρμανσης με αντίσταση, η ασύρματη θέρμανση είναι ασφαλέστερη και πιο σταθερή, εξασφαλίζοντας σταθερή θερμοκρασία 55° C.

Ολόκληρο το κύπελλο είναι από καθαρό κεραμικό, το οποίο είναι ασφαλές και ανθεκτικό και μπορεί επίσης να βιώσει την τέλεια αφή και το φως του κεραμικού κυπέλλου. Ολόκληρο το κύπελλο είναι αδιάβροχο και ο χρήστης μπορεί να το καθαρίσει κατά βούληση κατά τη χρήση.

Όταν η ασύρματη θέρμανση συγκεντρωθεί, η θερμότητα συγκεντρώνεται στο κάτω μέρος του κυπέλλου. Όταν η θέρμανση είναι ταχύτερη, η θερμοκρασία της βάσης είναι χαμηλότερη και στην καθημερινή χρήση δεν χρειάζεται να ανησυχεί κάποιος για τον κίνδυνο εγκαυμάτων. Εάν δεν υπάρχει καμία λειτουργία στο κύπελλο για περισσότερο από 4 ώρες, το κύπελλο θα τεθεί σε κατάσταση αναστολής λειτουργίας και θα σταματήσει τη θέρμανση.

Ο δίσκος ενέργειας μπορεί να υποστηρίξει μετάδοση μέχρι 10W και υποστηρίζει την ασύρματη γρήγορη φόρτιση έξυπνων τηλεφώνων όπως η Xiaomi, η Huawei, το iPhone και η Samsung.

Ευφυής ταυτοποίηση μεταλλικών ξένων αντικειμένων, χρήση αρχής υπέρυθρης μοντελοποίησης, αυτόματη απενεργοποίηση όταν η θερμοκρασία είναι πολύ υψηλή, για την αποφυγή κινδύνων ασφαλείας, για την προστασία της ασφάλειας διπλής φόρτισης κινητών τηλεφώνων και ασύρματων φορτιστών.

 

 

[su_button url=”https://fas.st/l9Z3b” target=”blank” style=”bubbles” background=”#db0713″ color=”#fdfefd” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” icon_color=”#000000″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Αποκτήστε την ασύρματα θερμαινόμενη κούπα της Xiaomi από το Banggood, στην προνομιακή τιμή των 28€ με ασφάλεια τελωνείου![/su_button]

 

[signoff]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο