18.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Και άλλες πραγματικές φωτογραφίες του Xiaomi Mi 6 με dual camera!

Όσο περνάει ο καιρός και ερχόμαστε όλο και πιο κοντά στην αναμενόμενη ημερομηνία ανακοίνωσης του καινούργιου Xiaomi Mi6, όλο και περισσότερες φωτογραφίες του θα βλέπουμε στο διαδίκτυο, αυξάνοντας έτσι την αδρεναλίνη αλλά και την αγωνία μας για την νέα ναυαρχίδα της Xiaomi. Σήμερα είδαν το φως και άλλες φωτογραφίες του Mi6.

Μην ξεχνάμε ότι η ανακοίνωση του κινητού αναμένεται να γίνει στις 11 Απριλίου, ενώ μαζί του αναμένεται να ανακοινωθούν και άλλες δύο συσκευές της Xiaomi, το Xiaomi Mi MIX Lite και το νέο Mi Pad 3 tablet. Μέχρι στιγμής έχουμε μάθει νομίζω αρκετά πράγματα για το νέο Mi6, αλλά όλες έλεγαν ότι η πίσω κύρια κάμερα θα ήταν μονή. Τώρα στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, βλέπουμε ένα ροζουλί Mi6 που έχει διπλή κύρια πίσω κάμερα.

Οι φωτογραφίες που διέρρευσαν στο Weibo σήμερα μας δείχνουν ένα Mi 6 σε ροζ χρώμα και με έναν «γνώριμο» σαρωτή δαχτυλικών αποτυπωμάτων στο κάτω μέρος της οθόνης. Η κατασκευή του φαίνεται να είναι μεταλλική, ενώ η διπλή κάμερα στο πίσω μέρος έχει και ένα διπλό LED φλας. Οι φωτογραφίες δείχνουν επίσης την τοποθέτηση του ηχείου, του μικροφώνου και της USB Type-C θύρας στο κάτω μέρος, ενώ εάν προσέξετε θα δείτε ότι το κινητό δεν έχει audio jack των 3.5mm και αυτό γιατί τελικά ακούγεται ότι το Mi6 θα είναι το πρώτο αδιάβροχο κινητό της Xiaomi.

Υποθέτω αυτό το ροζ Mi6 που βλέπουμε στις φωτογραφίες, πρέπει να είναι η μικρή έκδοση της συσκευής, αφού απ’ ότι ξέρουμε η πιο ισχυρή έκδοση με τον Snapdragon 835 SoC θα έχει κεραμική επίστρωση. Πάντως μέχρι στιγμής δεν είναι ακόμα σίγουρο εάν η έκδοση αυτή θα βγει με κάποιο ΜΤΚ επεξεργαστή ή ίσως ακόμα και τον Pinecone της Xiaomi.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο