24.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Black Friday Προσφορά: Φορητό ατομικό αερόθερμο από την Xiaomi με μόλις 30€ και με ασφάλεια τελωνείου με το κουπόνι μας από το Banggood!

Winter is coming και δεν εννοώ για το Game of Thrones γιατί η σειρά τελείωσε…αλλά ο καιρός άρχισε να κρυώνει και σε λίγες ημέρες θα γίνει χειμωνιάτικος. Σίγουρα μπορεί να έχετε κεντρική θέρμανση ή κλιματιστικό, αλλά υπάρχουν πολλές φορές, κυρίως σε εργασιακούς χώρους, που η θέρμανση δεν είναι και τόσο ικανοποιητική θα το πω εγώ. Εκεί χρειάζεται κάτι έξτρα, κάτι σαν το ατομικό φορητό αερόθερμο της Xiaomi που θα το βρείτε στα 30€ με το κουπόνι μας λόγο black Friday από το Banggood και φυσικά με ασφάλεια τελωνείου!

Το φορητό αερόθερμο της Xiaomi έχει δύο λειτουργίες για κρύο και ζεστό αέρα. Η αντίσταση που έχει για να βγάζει ζεστό αέρα είναι στα 800W από αλουμίνιο. Έχει δυνατότητα να στέλνει τον αέρα σε γωνία 60° μπροστά, κουνώντας την συσκευή. Διαθέτει έξυπνο σύστημα θερμόστασης. Το αερόθερμο είναι σχεδόν αθόρυβο, παράγοντας πολύ χαμηλό θόρυβο. Σε περίπτωση πτώσης, σταματάει ο μηχανισμός αυτόματα. Η συσκευή είναι φυσικά προστατευμένη από την φωτιά με υλικά ασφαλή προς το περιβάλλον.

Το αερόθερμο VIOMI VXNF02 της Xiaomi, θα το βρείτε σε λευκό, είναι κατασκευασμένο από ABS και μπορεί να ζεστάνει ένα χώρο 10 – 20 τετραγωνικά μέτρα. Όπως σας είπα είναι σχεδόν αθόρυβο, με τον θόρυβο που βγάζει να είναι ≤50dB. Το βάρος του είναι μόλις 85 γραμμάρια και οι διαστάσεις του είναι 11.50 x 9.80 x 20.40 cm.

Για ν’ αποκτήσετε το αερόθερμο της Xiaomi στα 30€ από το Banggood, θα χρησιμοποιήσετε στη σελίδα του browser που θα το παραγγείλετε, το κουπόνι BGVMXM, και η τιμή θα πέσει. Και τέρμα πια το κρύο….!

 

[signoff]

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο