21.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Εμφανίστηκε και νέο Xiaomi κινητό με την ονομασία MBT6A5, 4GB RAM και Δεκαπύρηνο επεξεργαστή.

Και ενώ περιμένουμε να δούμε το Xiaomi Mi6, νέα συσκευή της Xiaomi με την ονομασία Xiaomi MBT6A5 εμφανίστηκε στην TENAA.

Ήδη κυκλοφόρησαν κάποιες φήμες τι θα μπορούσε να είναι αυτό το μοντέλο….όπως ότι μπορεί να είναι κάποια βελτιωμένη έκδοση του Xiaomi Redmi Note 4X, που κυκλοφόρησε στην Κίνα τον περασμένο μήνα. Τι μάθαμε όμως από την ΤΕΝΑΑ για το νέο αυτό μοντέλο…

Το Xiaomi MBT6A5 θα έχει μία οθόνη 5,5” ιντσών με ανάλυση FHD. Για επεξεργαστή θα έχει ένα Δεκαπύρηνο που θα είναι χρονισμένος στα 2GHz. Τώρα δεν αναγράφεται εάν θα είναι ο Helio X20 / X25 ή είναι κάποιος καινούργιος της Xiaomi. Για μνήμη θα έχει 4GB RAM και 64GB εσωτερικής μνήμης που μπορεί να πάρει και άλλα 128GB μέσω κάρτας MicroSD. Το κινητό θα τρέχει Android 6.0 Marshmallow, ενώ θα διαθέτει και σαρωτή δαχτυλικών αποτυπωμάτων.

Επίσης η κύρια κάμερα του φαίνεται να είναι μία με 13MP και με φλας LED, ενώ η μπροστινή θα είναι στα 5MP. Η μπαταρία του αναμένεται να είναι κάπου στα 4000mAh. Το Xiaomi MBT6A5 αναμένεται να υποστηρίζει Dual SIM, με 4G VoLTE, Bluetooth, GPS, WiFi και με μία θύρα microUSB. Οι διαστάσεις του θα είναι 151 x 76 x 8,35 mm, ενώ θα ζυγίζει περίπου 175 γραμμάρια. Όσο για τους χρωματισμούς που θα το δούμε, θα υπάρξουν πολλοί….Gold, Grey, Silver, White, Black, Pink, Champagne Gold, Frosted black, Dark gray και Cherry blossom.

Τι λέτε για το νέο κινητό της Xiaomi ? Το ξέρω ότι είναι άλλο ένα, αλλά τι λέτε?

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο