23.9 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Η Cubot βγαίνει στην αντεπίθεση τώρα!

Χθες σας λέγαμε ότι η ελληνική αντιπροσωπία της Cubot κατηγορούσε την μαμά εταιρεία για ασυνέπεια και ελλείψεις. Απ’ ότι φαίνεται το είδε αυτό και έστειλε απάντηση. Δείτε τι γράφει…

«Εμείς, η Shenzhen HuaFuRui Technology Co., Ltd σαν μοναδικός πωλητής της Cubot, έχουμε «κλείσει» το όνομα της Cubot παγκοσμίως.
Μια φήμη που προέρχεται από τη σελίδα cubot.gr, σχετικά με την εταιρεία μας και την υποστήριξη που προσφέρει, έπεσε στην αντίληψή μας. Πρόκειται για ισχυρισμούς, που φυσικά και αρνούμαστε.

Δεν δώσαμε ποτέ εξουσιοδότηση ή δεν έχουμε καμία συνεργασία με τη συγκεκριμένη εταιρεία και η σελίδα cubot.gr δεν είναι επίσημη σελίδα της Cubot στην Ελλάδα. Το domain έχει αγοραστεί από μια εταιρεία που ήθελε να μας το πουλήσει και εμείς αρνηθήκαμε την πρόταση. Έτσι, δημιούργησαν ψευδείς φήμες στο διαδίκτυο, προσπαθώντας να θίξουν το brand μας στην Ελλάδα. Θα κινηθούμε με κάθε νόμιμο μέσο για τις πράξεις τους.

Διαβεβαιώνουμε όλους τους κατόχους Cubot συσκευών στην Ελλάδα ότι όλα τα προϊόντα της εταιρείας καλύπτονται 100% με εγγύηση και κορυφαίας ποιότητας υποστήριξη. Δεν έχουν βάση οι ισχυρισμοί του cubot.gr. Επιπροσθέτως, σχετικά με τα ζητήματα service, μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας μαζί μας στο cubot.net ή να επικοινωνήσετε με τον επίσημο πωλητή στην Ελλάδα για τα προϊόντα που έχουν αγοραστεί από αυτόν. Το επίσημο site της Cubot στην Ελλάδα είναι το cubotgreece.gr

Τουλάχιστον με αυτή την κίνηση φαίνεται ότι οι κάτοχοι των κινητών Cubot δεν είναι ακάλυπτοι. Αναμένουμε λοιπόν να δούμε τώρα εάν θα απαντήσουν οι ιδιοκτήτες της σελίδας www.Cubot.gr.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο