22.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τελικά θα βγει το Samsung Galaxy S8 mini!?

Πριν 2-3 ημέρες είχε κυκλοφορήσει μία φήμη σε διάφορα ενημερωτικά site ότι υπάρχει η πιθανότητα να βγει μία mini έκδοση του Samsung Galaxy S8. Εμείς τελικά μάθαμε τι θα ισχύσει με αυτή την φήμηΑπ’ ότι φαίνεται η φήμη αυτή δεν ισχύει και δεν πρόκειται να δούμε το Samsung Galaxy S8 mini. Η αλήθεια είναι ότι κάποτε όλες οι εταιρείες βγάζανε στις ναυαρχίδες τους μία mini έκδοση, ώστε να μπορούνε να πιάσουνε όλα τα βαλάντια. Έτσι ενώ είχαν ουσιαστικά την ίδια σχεδίαση και εμφάνιση με το ακριβό μοντέλο, μέσα τα χαρακτηριστικά ήταν υποδιέστερα ώστε να δικαιολογεί την μικρότερη τιμή.

Για το Samsung Galaxy S8 mini, οι φήμες που είχαν κυκλοφορήσει ήταν ότι θα είχε οθόνη 5.3 ιντσών και με Full HD ανάλυση. Οι διαστάσεις αυτές είναι μεν μικρότερες από αυτές του S8, αλλά είναι μεγαλύτερες από τις ίντσες του S7. Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, όπως ο επεξεργαστής που είναι ο Snapdragon 835, τα 4GB RAM και οι κάμερες θα μένανε ίδια. Διαφορετική θα ήταν η μπαταρία που θα ήταν αρκετά μικρότερη.

Δεν ξέρω εάν θα σας άρεσε να έβγαινε μία πιο μικρή έκδοση του Samsung Galaxy S8, οπότε για πείτε μου, θα ήθελα ν’ ακούσω σχόλια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο