13.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Need for Speed: Heat – Μόλις 49 ημέρες άντεξε απέναντι στους hackers…..!

Έχω πει πολλές φορές από παλιότερα…ότι κλειδώνει, ξεκλειδώνει! Αυτό ισχύει για προγράμματα, παιχνίδια, τα πάντα!

Δεδομένου ότι η κρυπτογράφηση D έχει χακαριστεί από τους χάκερς, αργά ή γρήγορα, τα παιχνίδια που χρησιμοποιούν την κρυπτογράφηση αυτή θα μπορούσανε να τα “σπάσουνε” επίσης. Αυτό συνέβηκε λοιπόν και με το γνωστό παιχνίδι Need for Speed: Heat, το οποίο χακαρίστηκε 49 ημέρες μόλις μετά την παρουσίασή του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μόλις κυκλοφόρησε στο CrackWatch, το Need for Speed: Heat έχει χακαριστεί μεν, αλλά οι συγκεκριμένες πληροφορίες δεν είναι πολλές. Από την ανάρτηση που δημοσιεύτηκε από τον hacker, μαθαίνουμε ότι μπορείτε απλά να αντιγράψετε και να αντικαταστήσετε το exe και άλλα αρχεία.

Στον ιστότοπο του Reddit, αναφέρεται ότι έχει ήδη δοκιμαστεί με επιτυχία από τους παίκτες, αλλά κάποιοι χρήστες στο CrackWatch έχουν πει ότι δεν μπορούν να το λειτουργήσουν και μπορούν να το τρέξουν μόνο στο Win7, ενώ υπάρχουν σχόλια από άλλους χρήστες που κατάφεραν να το κάνουν και στα Windows 10. Εκτιμάται ότι το σπάσιμο που κυκλοφορεί αυτή την στιγμή είναι σε beta και η ομάδα σίγουρα θα το βελτιστοποιήσει ακόμα περισσότερο.

Εδώ να επισημάνω ότι το να παίζετε ή να κατέχετε “σπασμένα” προγράμματα και παιχνίδια είναι παράνομο και τιμωρείτε από τον νόμο! Όσο αναφορικά για το σπάσιμο του Need for Speed: Heat, η EA δεν έχει απαντήσει ακόμα επίσημα.

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο