20.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Παρουσίαση: Beelink BT3-X – Ένα Mini Pc με Intel Apollo Lake J3355, 4/64GB και τιμή μόλις 107€ με το κουπόνι μας από την Ευρωπαϊκή αποθήκη του Geekbuying

Σας έχω ήδη δείξει το πρώτο μου mini pc που είχα πάρει και αυτό από Ιταλική αποθήκη του Geekbuying σε πολύ χαμηλή τιμή αναλογικά με Ελλάδα, το Vorke V2 Pro., ένα πολύ δυνατό mini pc που είναι το κύριο μου πια εδώ και πολύ καιρό! Το δεύτερο Mini pc, σας το είχα αναφέρει επίσης εδώ και λίγο καιρό και προοριζόταν για το γραφείο του γιου μου, οπότε έμενε να βρω χρόνο και αιτία να του το εγκαταστήσω. Αφού λοιπόν μάθαμε ότι τα πάει πολύ καλά στο σχολείο, δεν είχα άλλη δικαιολογία και το δικό του mini pc Beelink BT3-X ετοιμάστηκε μέσα στις γιορτές. Ο χρόνος εγκατάστασης ελάχιστος και αυτή την φορά επειδή δεν είχα να κάνω την μετατροπή του συστήματος από Ubuntu σε Windows 10, αλλά τα είχε μέσα, στήθηκε αμέσως και όπως ήθελα!

Το Beelink BT3-X μου ήρθε φυσικά και αυτό από Ευρωπαϊκή αποθήκη του Geekbuying και συγκεκριμένα από Γερμανία, όπου σας έχω και το κουπόνι στο τέλος του άρθρου. Ήρθε γρήγορα, χωρίς τελωνείο φυσικά και περίμενε να το στήσω. Η συσκευασία, ένα ωραίο μπλε κουτί μ’ ένα μεγάλο κόκκινο Χ απ’ έξω, λόγο του Χ (Beelink BT3-X), περιέχει ένα μικρό αλλά ψηλό, mini pc, 2 x HDMI καλώδια για να το συνδέσετε με το μόνιτορ, ένα καλώδιο τροφοδοσίας, μία βάση μ’ ένα σετ από ειδικές βίδες για να μπορείτε να στερεώσετε το mini pc πάνω στο μόνιτορ όπως έκανα εγώ και ένα εγχειρίδιο στ’ αγγλικά. Ουσιαστικά, όπως θα δείτε και στο βίντεο, το μισό κουτί είναι το Mini pc, το άλλο μισό τα καλώδια και τα λοιπά. Το κουτί στο πίσω μέρος θα δείτε να αναγράφονται τα τεχνικά χαρακτηριστικά του mini pc.

Το Beelink BT3-X έχει για επεξεργαστή τον διπύρηνο Intel Apollo Lake J3355. Για κάρτα γραφικών έχει την Intel HD Graphics 500. Το Beelink BT3-X είναι εφοδιασμένο με 4GB DDR4 RAM και 64GB eMMC αποθηκευτικό χώρο που φυσικά είναι επεκτάσιμος με την τοποθέτηση και άλλου σκληρού. Για λειτουργικό τρέχει αυθεντικά Windows 10.

Από θέμα συνδεσιμότητας, υποστηρίζει ασύρματη σύνδεση WiFi 2.4GHz/5GHz, ενσύρματα μέσω LAN 1000MBps και μέσω Bluetooth 4.0.

Όσο αφορά θύρες, είναι εφοδιασμένο με 2 x HDMI, 4 x USB 3.0, 1 x LAN 1000MB, θύρα ακουστικών.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο, το mini pc το έστησα πίσω από το μόνιτορ, με την βάση και τις ειδικές βίδες που έχει.

 

Δείτε και το βίντεο παρουσίαση που σας ετοίμασα. Εσείς δεν ξεχνάτε να κάνετε Like στο βίντεο, να το κοινοποιήσετε μετά και να γραφτείτε φυσικά στο κανάλι του iTechNews.gr.

 

Το Beelink BT3-X το έχω δουλέψει κάμποσες ημέρες τώρα στις γιορτές και βλέπω ότι είναι ένα καλό mini pc, δεν κολλάει. Τα παιχνίδια που παίζει ο γιος μου (Minecraft, Roblox), που δεν είναι απαιτητικά πιστεύω, τα παίζει άνετα. Εάν θέλετε και εσείς να το αποκτήσετε από την Ευρωπαϊκή αποθήκη του Geekbuying, με μόλις 119.99$ (107€), χρησιμοποιήστε το κουπόνι 4A7WA50J.

 

[signoff]

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο