15.4 C
Athens
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2024

Xiaomi Youpin – Παρουσίασε ένα έξυπνο ¨Μήλο” με eSIM!

Εάν δουλεύετε μέχρι αργά το βράδυ, κάνετε συχνά ταξίδια μόνοι ή ακόμα μπορεί να οδηγείτε μόνη σας … Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, το κινητό τηλέφωνο είναι σχεδόν σίγουρο ότι είναι το πρώτο πράγμα που θα σας πάρουν ή ληστέψουν, καθιστώντας τις γυναίκες αδύνατον να βασίζονται στο κινητό τους τηλέφωνα για άμεση βοήθεια.

Από αυτή την άποψη, η Xiaomi Youpin ξεκίνησε ένα έξυπνο ασφαλές “φρούτο”, που συνδυάζει την κάρτα eSIM IoT με μια ποικιλία τσιπ ενώ φαίνεται σαν να είναι κάποιο κόσμημα. Με τον τρόπο αυτό οι γυναίκες μπορούν ν’ αφήσουν τα κινητά τους τηλέφωνα σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης και να ζητήσουν βοήθεια μ’ ένα απλό κλικ.

Το προϊόν προσφέρει διάφορους τρόπους που μπορείτε να το φοράτε, πχ να κρέμεται στην τσάντα, να το φοράτε στον καρπό, να κρέμεται στο λαιμό και ούτω καθεξής. Χρησιμοποιώντας ειδικό εσωτερικό γυαλί 2.5D, θα υπάρχει “αγάπη” όταν αναβοσβήνει, ενώ φέρει ειδικό στρώμα ρητίνης επιχρυσωμένο, ανθεκτικό στη φθορά και στη διάβρωση, με σκληρυμένο γυάλινο πάτο και κουμπιά με ένθετο ζιργκόν Swarovski.

Το ενσωματωμένο τσιπ της Swiss UBLOX υποστηρίζει την τοποθέτηση του GPS και τη δορυφορική τοποθέτηση Beidou, ενώ παράλληλα υποστηρίζει την τοποθέτηση του σταθμού βάσης GSM της China Mobile. Επίσης υποστηρίζει και την καταμέτρηση βημάτων.

Απλά πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί στο πλάι για να δονηθεί, ώστε να στείλει τις πληροφορίες κλήσης, την τοποθεσία σε πραγματικό χρόνο και την ζωντανή εγγραφή στην επαφή έκτακτης ανάγκης μέσω SMS, ενώ η επίσημη υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών θα καλέσει το άλλο μέρος ώστε υπενθυμίσει την κατάσταση έκτακτης ανάγκης για να ελέγξετε.

Αν συμβεί ψευδής συναγερμός ή εάν επιλυθεί η κατάσταση έκτακτης ανάγκης, πατήστε το κουμπί 3 φορές ή ακυρώστε το μέσω του APP και η επαφή έκτακτης ανάγκης θα λάβει μια κλήση για ακύρωση.

Το Smart Pingguo υποστηρίζει την ασύρματη φόρτιση. Για να φορτιστεί πλήρως θέλει 2 ώρες και μετά μπορεί να παραμείνει σε κατάσταση αναμονής για περίπου 20 ημέρες. Διαθέτει υποστήριξη IPX5, δηλαδή είναι αδιάβροχο, στην καθημερινή χρήση, όχι για ντους ή κολύμπι.

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο