18.6 C
Athens
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2024

Windows 10 – Αλλάζει ο κύκλος αναβάθμισης και γίνεται πια ετήσιος, δίνοντας έτσι τον χρόνο για περισσότερες βελτιώσεις

Τα Windows 10 κυκλοφορούν πια εδώ και 5 χρόνια. Μπορεί να έχει την ίδια ονομασία ακόμα, δηλαδή Windows 10, αλλά ενημερώνεται πραγματικά κάθε χρόνο. Πέρυσι, η Microsoft επιβεβαίωσε επίσημα το ρυθμό της ενημέρωσης ότι θα είναι δύο φορές τον χρόνο. Το πρώτο εξάμηνο θα δίνεται μία σημαντική ενημέρωση με την λειτουργία ν’ αναβαθμίζεται. Στο δεύτερο μισό, θα υπάρχει μία μικρή ενημέρωση που διορθώνει ένα σφάλμα. Αυτός ο κύκλος ακουγόταν καλός, αλλά φαίνεται ότι η Microsoft δεν το αντέχει και οι φήμες λένε ότι θ΄αλλάξει σε μία φορά το χρόνο.

Ο ρυθμός ενημέρωσης δύο φορές το χρόνο ακούγεται πολύ ωραίος, ειδικά η ενημέρωση του πρώτου εξαμήνου του έτους. Η βελτιστοποίηση και η βελτίωση κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους είναι σαν ραφινίρισμα σε ότι μπορεί να έχει ξεφύγει, αλλά δεν είναι εύκολο να το κάνουν στην πράξη απ’ ότι φαίνεται τελικά. Ένα πολύ σημαντικό ζήτημα είναι ότι η Microsoft είναι συνεχώς με νέα χαρακτηριστικά και σφάλματα, ενώ το πρόβλημα της υψηλής χρήσης CPU έχει συμβεί πολλές φορές.

Τα τελευταία νέα λένε ότι η Microsoft σκέφτεται ν’ αλλάξει πάλι τον κύκλο αναβάθμισης των Win10, ώστε αυτός να είναι μόνο μία φορά το χρόνο. Ο λόγος γι ‘αυτό είναι ότι η Microsoft έλαβε πολλά αρνητικά σχόλια αναφορικά με τα πολλά σφάλματα των τελευταίων ενημερώσεων, θέλοντας να δώσει στις εταιρείες περισσότερο χρόνο να μπορούν να ελέγξουν για πιθανά προβλήματα.

Μένει να δούμε κατά πόσο θα το εφαρμόσει αυτό τελικά η Microsoft.

 

[signoff]

 

Πηγή: news.mydrivers.com

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο