19.2 C
Athens
Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Xiaomi Redmi K30 Pro – Ξεκίνησε η προπώληση με 100 yuan προκαταβολή. Επίσημη πώληση μετά τις 14 Ιανουαρίου

Στις 12 Ιανουαρίου, ο επίσημος εκπρόσωπος της Redmi, ανακοίνωσε ότι το Redmi K30 5G είναι τώρα διαθέσιμο για προ-πώληση δίνοντας μία μικρή προκαταβολή των 100 γιουάν, ενώ αναμένεται να ξεκινήσει επίσημα στις 14 Ιανουαρίου στις 10 π.μ η πώληση του. Εσείς εάν θέλετε να το δείτε σε πραγματικές φωτογραφίες και να το παραγγείλετε, μπορείτε να το κάνετε από το άρθρο εδώ, που σας το έχω δείξει το κινητό πριν μερικές ημέρες.

Ως το πρώτο τηλέφωνο dual-mode 5G της Xiaomi, το Redmi K30 5G είναι σε πολύ ανταγωνιστική τιμή. Χρησιμοποιεί μια πλήρη οθόνη διπλής οπής 6,67 ιντσών, εξοπλισμένο με Qualcomm Snapdragon 765G, για RAM έχει μέχρι 8GB και αποθηκευτικό χώρο 256 GB, διπλή κάμερα 20MP + 2MP AI, χωρητικότητα μπαταρίας 4500mAh, γρήγορη φόρτιση 30W και NFC.

Επιπλέον, το Redmi K30 5G μπορεί να επιτύχει την ταυτόχρονη διασύνδεση των τριών δικτύων, το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας 2.4GHz WiFi + 5GHz WiFi + 5G / 4G, εξασφαλίζοντας υψηλή ταχύτητα και σταθερή εμπειρία σύνδεσης στο δίκτυο.

Ο Lu Weibing υπογράμμισε ότι η Redmi πρόκειται να κάνει το αδύνατο δυνατό για την απόλυτη απόδοση οικονομικά πάντα και να διαδώσει τα προϊόντα υψηλής τεχνολογίας που φτιάχνει με την αντίστοιχη ποιότητα.

 

[signoff]

 

Πηγή: mydrivers.com

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο