24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Samsung Galaxy Z Flip – Θα το δούμε με Snapdragon 855+ και διπλή πίσω κύρια κάμερα!

Στις 24 Ιανουαρίου, το φόρουμ XDA αποκάλυψε τις προδιαγραφές της επερχόμενης ναυαρχίδας του Samsung Galaxy Z Flip.

Συγκεκριμένα, το Galaxy Z Flip θα είναι εξοπλισμένο με οθόνη Dynamic AMOLED 6,7 ιντσών (θα έχει το ίδιο μοντέλο με της σειράς S10 και επίσης η καλύτερη οθόνη OLED επί του παρόντος). Το εξωτερικό τμήμα της οθόνης δεν είναι πλέον πλαστικό, αλλά “εξαιρετικά λεπτό γυαλί της Samsung”.

Άλλοι παράμετροι περιλαμβάνουν για επεξεργαστή τον Snapdragon 855 Plus και όχι τον Snapdragon 865 τελικά, αποθήκευση 256 GB, μπαταρία 3300 – 3500mAh, πλαϊνό σαρωτή για το δαχτυλικό αποτύπωμα, υποστήριξη ασύρματης φόρτισης και αντίστροφη ασύρματη φόρτιση.

Από την άποψη της φωτογραφίας, το Galaxy Z Flip θα είναι εξοπλισμένο με μια μπροστινή φωτογραφική μηχανή με αισθητήρα 10MP και μια οπίσθια διπλή κάμερα με αισθητήρα 12MP. Προς το παρόν, δεν είναι σαφές ποιες είναι οι προδιαγραφές της δευτερεύουσας κάμερας, αλλά θα πρέπει να είναι ευρεία. Επιπλέον, η εξωτερική οθόνη μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως σκόπευτρο. Με άλλα λόγια, οι χρήστες μπορούν να τραβήξουν selfies με την διπλή πίσω κάμερα.

Το Galaxy Z Flip θα κυκλοφορήσει επίσημα στις 11 Φεβρουαρίου. Αναμένεται ότι η τιμή του μπορεί να είναι περίπου στα $ 1.500. Εμείς εάν μάθουμε κάτι περισσότερο, θα σας το πούμε.

 

[signoff]

 

Πηγή: http://news.mydrivers.com/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο