15.4 C
Athens
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2024

Xiaomi Redmi – Έρχεται και smartwatch…..!

Μέχρι στιγμής ξέρουμε τα Wearable/smartwatch από την Xiaomi την ίδια (Mi watch), την Huami φυσικά που έχουμε πάρα πολλά από εκεί (Mi Band, Stratos, Verge, GTR, GTS, Bip και σίγουρα ξεχνάω κάποια), έβγαλε και η Haylou το LS01 που το περιμένω από το Geekbuying μαζί με την Xiaomi, τώρα στοιχεία βγήκαν στην επιφάνεια που λένε ότι και η Redmi ετοιμάζεται να βγάλει δικό wearable. Μία κίνηση νομίζω λογική, αφού πια η Redmi θεωρείτε και καλά ανεξάρτητη εταιρεία με πιο φθηνά προϊόντα από την Xiaomi.

Η πληροφορία που κυκλοφόρησε και βρήκαμε είναι η εξής:

Από την εικόνα βλέπουμε ότι η Redmi ετοιμάζει smartwatch. Βέβαια είναι ακόμα πολύ νωρίς, αλλά όπως είπα και πιο πάνω είναι μία λογική κίνηση. Εξάλλου μετά τα κινητά, τα notebook και τις τηλεοράσεις, λογικά η εταιρεία θα θέλει να επεκταθεί και σε άλλες αγορές.

Δυστυχώς η εικόνα δεν μας δίνει κάποια άλλη πληροφορία, εκτός από μία ημερομηνία και εάν αυτό σημαίνει ότι τότε μπορεί να το δούμε το smartwatch, τότε έχουμε ένα χρόνο μπροστά μας, οπότε έχουμε πολύ χρόνο για να μάθουμε περισσότερα. Εμείς πάντως θα είμαστε εδώ να σας ενημερώσουμε για ότι νέο μάθουμε σχετικά!

 

PS. Βρήκαμε νέα στοιχεία…!

 

[signoff]

 

Πηγή: http://news.mydrivers.com/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο