27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Super Sales: Μεγάλες προσφορές από το Geekbuying για τον Ιανουάριο από Κίνα και από Ιταλία!

Ενώ είμαστε λίγες ημέρες πριν από την λήξη του Ιανουαρίου και το Geekbuying έφτιαξε μερικές σελίδες με πάρα πολλές προσφορές να διαλέξετε, flash sales, σας έχω και κουπόνια, πολύ πράγμα.

Ξεκινάμε με προσφορές που θα τις βρείτε σε έκπτωση μέχρι και 60%!

Εδώ για αγορές άνω των $30, εάν χρησιμοποιήσετε το κουπόνι GKB20JAN, θα γλυτώσετε 3$. Εάν πάλι κάνετε αγορές άνω των 100$, με το κουπόνι GKB20JAA, τότε γλιτώνετε 5$! Στη σελίδα αυτή θα βρείτε Flash Deals, Smart Home, δηλαδή έξυπνα προϊόντα για το σπίτι σας, κινητά και λαπτοπ, ακουστικά, ηχεία, drones, παιχνίδια, ηλεκτρικά ποδήλατα, πατίνια, tv box, wearable, smartwatch και πολλά άλλα!

 

Αντίστοιχες προσφορές θα βρείτε και στην δεύτερη σελίδα που έχει φτιάξει το Geekbuying για να διαλέξετε! Δεν σας τις γράφω αναλυτικά, γιατί θα πρέπει να διαβάζετε μισή ώρα τουλάχιστον τις προσφορές!

 

Στην τρίτη σελίδα έχουμε τα Best Sellers, προϊόντα με τις υψηλότερες πωλήσεις, οπότε σίγουρα θα βρείτε και εσείς κάτι εδώ που θα σας αρέσει. Έτσι εδώ θα βρείτε i10 TWS Bluetooth 5.0 Earbuds στα 19.99$, TANIX TX3 MINI Android 7.1 TV Box στα 26.99$, KUGOO S1 Electric Scooter (30km/h) στα 287.99$, Tronsmart Element Mega Bluetooth 5.0 Speaker στα 39.99$, Huawei Honor Magic Smart Watch στα 105.99$, Xiaomi JIMMY JV51 Cordless Vacuum στα 179$, αλλά και μερικά άλλα προϊόντα….

 

Τέλος είναι η αγαπημένη σελίδα έχω να πω, αφού έχει προϊόντα από την αποθήκη τους από Ιταλία. Όπως σας έχω πει, έχω πάρει κάμποσα πράγματα από εκεί, σε πάρα πολύ καλή τιμή, που τα είχα σπίτι μου μετά από δύο ημέρες! Οπότε, και ειδικότερα αυτές τις ημέρες που λόγο κινέζικης πρωτοχρονιάς δεν κινείτε τίποτα στην Κίνα, με τις αποστολές από Ιταλία να έρχονται κανονικά, η επιλογή από εκεί είναι η καλύτερη λύση! Πάρα πολλά προϊόντα να διαλέξετε και από εκεί, σε πάρα πολύ καλές τιμές, χωρίς τελωνείο φυσικά και με άμεση αποστολή/παραλαβή!

 

Μπείτε πατώντας πάνω στο εκάστοτε μπάνερ για να δείτε τις προσφορές και…Καλά Ψώνια!

 

[signoff]

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο