19.3 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Προσφορά: Zeblaze NEO – Αποκτήστε το πανέμορφο αυτό smartwatch με ασφάλεια τελωνείου και με δυνατότητα μέτρησης πίεσης και κύκλου γυναικών εκτός των άλλων, με μόλις 27,34€ από το Banggood!

Η Zeblaze είναι μία εταιρεία που την εκτιμώ πολύ, έχω δικά της προϊόντα που σας τα έχω παρουσιάσει και μου έχουν βγει πολύ ποιοτικά. Οπότε όταν είδα ότι έβγαλε άλλο ένα πολύ ωραίο smartwatch, με έξτρα χαρακτηριστικά από τα συνηθισμένα, με μία πολύ ωραία εμφάνιση και σε μία τιμή φοβερή, μόλις 27,34€ στο Banggood, είπα ότι πρέπει να σας το δείξω και σ’ εσάς!

Το Zeblaze NEO, μπορείτε να το βρείτε σε μαύρο ή σε ασημί χρώμα. Το κύριο μέρος του ρολογιού είναι κατασκευασμένο από κράμα ψευδαργύρου, ενώ το λουράκι του είναι από δέρμα. Το γυαλί του είναι από ειδικό μείγμα, που είναι πολύ ανθεκτικό. Το σχήμα του είναι κλασικό κυλινδρικό, με μία διάμετρο στο σώμα του ρολογιού στα 4.55cm και πάχος 1.2cm. Το πλάτος του λουρακιού είναι 22mm και το συνολικό του μήκος στα 260mm. Το όλο βάρος του Zeblaze Neo είναι μόλις 56 γραμμάρια. Το ΝΕΟ είναι φυσικά αδιάβροχο και φέρει πιστοποίηση IP67.

Η οθόνη που έχει το Zeblaze nEo είναι έγχρωμη IPS 1.3″ με ανάλυση 240 x 240 px. Συνδέεται με το κινητό σας μέσω BT 4.0 και υποστηρίζει και iOS κινητά αλλά και Android. Για να συνδεθεί θα πρέπει να έχετε εγκαταστήσει πριν την εφαρμογή H Band που θα την βρείτε σε Google Playstore ή στο Apple Store ανάλογα με το κινητό σας.

[affcoups id=”92945″]

 

Το Zeblaze Neo εκτός από τις κλασικές λειτουργίες που θα βρούμε σε όλα τα smartwatch, οπως βηματομετρητή, μέτρηση απόστασης, θερμίδων που κάψατε, καταγραφή ύπνου, ειδοποιήσεις από εφαρμογές, κλήσεις ή μηνύματα, αντίστροφη μέτρηση, ξυπνητήρια, ανεύρεση κινητού, πολλαπλά watchfaces, μέτρηση παλμού σε πραγματικό χρόνο, έχει και δύο λειτουργίες που δεν τις βρίσκετε συχνά. Έτσι εκτός από τα συνηθισμένα θα έχετε και μέτρηση της αρτηριακής πίεσης αλλά και στις γυναίκες καταγραφή και ειδοποίηση για τον κύκλο τους. Η μπαταρία που διαθέτει είναι με χωρητικότητα 180mAh, έχει χρόνο αναμονής τις 7 ημέρες και για να φορτίσει πλήρως θα χρειαστείτε στην 1.5 ώρα περίπου.

 

Mini οδηγίες για σωστή παραγγελία από το Banggood.

α) Κάνεις αντιγραφή το κουπόνι (εάν υπάρχει).
β) Πατάς το link.
γ) Επιλέγεις χρώμα, αποθήκη κτλ
δ) Πατάς buy now
ε) Βάζεις κουπόνι (Αν υπάρχει) και πατάς apply
στ) Σβήνεις shipping insurance (αν πληρώνεις με paypal δεν χρειάζεται) και ότι άλλη χαζομάρα σου βάζει εκεί πέρα
ζ) Τσεκάρεις να έχει μέθοδο αποστολής Banggood Express ή EU Priority Line από Κίνα (από Ευρώπη βάζεις ότι θέλεις, άρα το φθηνότερο)
η) Πατάς place order και πληρώνεις

 

[affcoups id=”92945″]

 

[signoff]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο