20.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Χρεοκόπησε η Jiayu?

Πάρα πολλές φήμες έχουν κυκλοφορήσει τον τελευταίο καιρό σχετικά με το εάν χρεοκόπησε ή όχι η Jiayu. Δυστυχώς δεν υπάρχει κάποια ξεκάθαρη άποψη, ενώ η ίδια η εταιρεία δεν έχει βγάλει ακόμα κάποια επίσημη ανακοίνωση που να επιβεβαιώνει ή να αρνείται τις φήμες αυτές.

Το θέμα είναι ότι η μετοχή της Jiaju είναι μέσα στο 43% των μετοχών που πάγωσε η Κινέζικη κυβέρνηση, μετά το σκάνδαλο φούσκας που ξέσπασε τις τελευταίες ημέρες στο Κινέζικο Χρηματιστήριο. Η εταιρεία, βάση σχολίων διαφόρων χρηστών στο διαδίκτυο, έχει σταματήσει να απαντάει στα τηλέφωνα, ενώ το service της δεν παραλαμβάνει συσκευές.

Βάση το σχόλιο ενός ατόμου στο FB, του κ. Jan Sebastian Jirsa, που παρουσιάζεται ως CEO της Jiaju Γερμανίας, η εταιρεία θα ενωθεί με 3 άλλες κινέζικες εταιρείες, κάτι που θα τις δώσει την δυνατότητα να συνεχίσει να λειτουργεί. Οι εταιρείες αυτές, βάση την αναφορά του ίδιο ατόμου, είναι 1) η εταιρεία που φτιάχνει τα τελευταία χρόνια τις μπαταρίες των κινητών της εταιρείας, 2) η εταιρεία που φτιάχνει τις οθόνες των κινητών και 3) η εταιρεία που φτιάχνει το λογισμικό της εταιρείας.

Μένει να επιβεβαιωθεί και με κάποια επίσημη ανακοίνωση στο site της εταιρείας, καθώς οι φήμες οργιάζουν και σίγουρα δεν κάνουν καλό στην εταιρεία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο