18.1 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Black Shark 3 – Θα το δούμε και επίσημα στις 3 Μαρτίου! Δείτε τι θα μας δείξει η Xiaomi…

Το πρώτο 5G τηλεφωνικό για παιχνίδια, Black Shark 3, θα κυκλοφορήσει ζωντανά στο διαδίκτυο στις 3 Μαρτίου.

Ο Luo Yuzhou, Διευθύνων Σύμβουλος της Black Shark Technology, δήλωσε ότι για το Black Shark 3, συνεργάστηκε με την Tencent και η ικανότητα του Black Shark να «σταθεί στα παιχνίδια και να παρακολουθήσει» έχει βελτιωθεί σημαντικά.

Μόλις στις αρχές του έτους, η Black Shark ανακοίνωσε ότι έχει φτάσει σε συνεργασία με την Tencent. Στο μέλλον, τα δύο μέρη θα ενσωματώσουν τους αντίστοιχους πλεονεκτικούς πόρους τους και θα καταβάλουν προσπάθειες στο λογισμικό και το υλικό παιχνιδιών για να βοηθήσουν τη βιομηχανία παιχνιδιών στην εποχή 5G.

Σύμφωνα με τις εκτεθειμένες πληροφορίες, το Tencent Black Shark 3 χρησιμοποιεί μια οθόνη 2K 120Hz, είναι εξοπλισμένο με τον Qualcomm Snapdragon 865 και υποστηρίζει SA και NSA dual-mode 5G.

Επιπλέον, το Black Shark 3 αναμένεται να είναι εξοπλισμένο με μνήμη LPDDR5 και μνήμη flash UFS 3.0. Οι προδιαγραφές όπως τα διπλά ηχεία, το NFC και το WiFi 6 αναμένεται να είναι στάνταρ.

Επιπλέον, το Tencent Black Shark 3 θα είναι εξοπλισμένο με μια μπαταρία 5000mAh, η οποία μπορεί να υποστηρίξει φόρτιση φλας 65W και διάρκεια ζωής ≥800 κύκλους.

Ο Luo Yuzhou είπε ότι το τηλέφωνο Black Gaming Shark είναι ένα εξελικτικό είδος όλων των ναυαρχικών smartphones, συμπεριλαμβανομένης της Apple. Είμαστε πολύ μπροστά από τα περισσότερα smartphone στην αγορά από άποψη σχεδιασμού, απόδοσης, ελέγχου, φόρτισης και απόδοσης.

Εμπειρογνώμονες της βιομηχανίας δήλωσαν ότι στην εποχή 5G, η αγορά κινητών παιχνιδιών θα είναι αναμφισβήτητα η πιο καυτή περιοχή. Με την προώθηση αυτής της αντικειμενικής κατάστασης, η Tencent ξεκίνησε τη συνεργασία της με την Black Shark Technology και τα κινητά παιχνίδια θα φέρουν πιο προβλέψιμες δυνατότητες στην εποχή των 5G.

 

[signoff]

 

Πηγή: http://news.mydrivers.com/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο