22.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Η Huawei ανακοινώνει το νέο της Honor 7

Οι Κινέζοι κατασκευαστές βρίσκονται σε δημιουργικό αναβρασμό, αφού σήμερα βλέπουμε εκτός από το νέο Meizu, το Huawei Honor 7.

Και σε αυτή την περίπτωση έχουμε να κάνουμε με ένα high end smartphone που έχει μεταλλικό πλαίσιο, το οποίο είναι εξοπλισμένο με τον επεξεργαστή Kirin της Huawei, ενώ ιδιαίτερη είναι η λειτουργία του αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος. Με την ανάλογη χειρονομία στον αισθητήρα, μπορεί ο χρήστης να ανοίξει το panel των ειδοποιήσεων, να ανοίξουν την εφαρμογή της κάμερας και να τραβήξουν μία φωτογραφία.

Το Huawei Honor 7 έχει οθόνη διαγωνίου 5,2 ιντσών, ανάλυσης 1080p, με επεξεργαστή Huawei Kirin 935, ο οποίος είναι οχταπύρηνος, οι τέσσερις πυρήνες του οποίου είναι χρονισμένοι στα 2.2 GHz, οι άλλοι τέσσερις στα 1.5 GHz και λειτουργεί στα 64 Bit. Η μνήμη RAM είναι 3 GB και ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος κυμαίνεται από τα 16 έως και τα 64 GB, ανάλογα με την έκδοση. Υπάρχει και η δυνατότητα επέκτασης μέσω της χρήσης καρτών microSD.

Η χωρητικότητα της μπαταρίας του Huawei Honor 7 είναι 3.100 mAh. Οι κάμερες χρησιμοποιούν τον επεξεργαστή Sony IMX230, με την πίσω κάμερα να είναι 20 Megapixel, με F/2.0, ενώ η μπροστινή κάμερα είναι 8 Megapixel. Οι τιμές του Huawei Honor 7 θα είναι προσιτές, με το πρώτο μοντέλο να κοστίζει 320 δολάρια στις ΗΠΑ, ενώ το μοντέλο με την μνήμη των 64 GB θα κοστίζει 400 δολάρια.

Το κινητό μπορείτε να το βρείτε σε presale στο έμπιστο Coolicool στα 459.99$ (415€)

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο