18.1 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Microsoft – Ετοιμάζει 10 νέα κόλπα στα Windows 10 που θα τα δούμε λίαν συντόμως…..

Υπάρχουν μερικά νέα κόλπα που ετοιμάζει η Microsoft να μας δείξει στα Windows 10 στο εγγύς μέλλον, συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης για το USB4.

Σύμφωνα με το Leaker WalkingCat (@ h0x0d), η Microsoft δημιουργεί μερικά νέα χαρακτηριστικά για τα Windows 10. Το πρώτο και αναμφισβήτητα πιο ενδιαφέρον απ’ όλα είναι η ανάσταση των “Set”. Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με τα Sets, είναι ένα χαρακτηριστικό που θα επιτρέπει στους χρήστες να συνδυάζουν πολλαπλές εφαρμογές σε ένα ενιαίο παράθυρο με καρτέλες παρόμοια με ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού. Για παράδειγμα, θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε το Sets για να έχετε τις καρτέλες Edge με έρευνα ανοιχτές στο ίδιο μενού με ένα έγγραφο του Word όπου γράφετε μια αναφορά.

Η Microsoft δούλευε στο Sets πριν από λίγα χρόνια. Δεν είναι σαφές ποια είναι η τρέχουσα κατάσταση του χαρακτηριστικού ή εάν θα φτάσει ποτέ στους χρήστες.

Σε ένα tweet, ο WalkingCat δήλωσε ότι η Microsoft ανέπτυξε παρόμοιο χαρακτηριστικό με τα Sets στο μενού «Alt-Tab». Μαζί με την εμφάνιση όλων των ανοιχτών παραθύρων σας, πατώντας τα πλήκτρα Alt και Tab στα Windows 10 θα εμφανιστούν και οι καρτέλες του προγράμματος περιήγησης Edge με αυτή τη λειτουργία. Σίγουρα θα ήταν μία ευπρόσδεκτη προσθήκη, δεδομένου ότι το μενού Alt-Tab εμφανίζει μόνο ανοικτά παράθυρα. Κατά τη μετάβαση σ’ ένα ανοιχτό παράθυρο του προγράμματος περιήγησης στο Edge, το Alt-Tab απλά ανοίγει την τρέχουσα καρτέλα.

 

Η αλλαγή θα μπορούσε να κάνει πολύ πιο γρήγορα την εναλλαγή μεταξύ των ανοιχτών καρτελών στο Edge. Ωστόσο, ορισμένοι χρήστες απάντησαν στον WalkingCat με ανησυχίες σχετικά με τη συσσώρευση του μενού Alt-Tab με όλες τις ανοιχτές καρτέλες τους. Ευτυχώς, ο WalkingCat αναφέρει ότι η λειτουργία θα επιτρέψει στους χρήστες να ορίσουν ένα όριο, ώστε το Alt-Tab να εμφανίζει τις τρεις ή πέντε πιο πρόσφατες καρτέλες.

Αυτή τη στιγμή, δεν είναι απολύτως σαφές πώς θα φαίνεται το χαρακτηριστικό. Επιπλέον, ο WalkingCat δεν μοιράστηκε λεπτομέρειες σχετικά με το πότε θα έρθει η αλλαγή.

 

Σε άλλη σημείωση, ο WalkingCat μοιράστηκε επίσης ότι η Microsoft έχει προσθέσει USB4 προγράμματα οδήγησης στα Windows 10. Εν ολίγοις, αυτό σημαίνει ότι τα Windows 10 θα υποστηρίξουν σύντομα το νέο spec USB που περιλαμβάνει ταχύτερες ταχύτητες έως 40Gbps. Προς το παρόν, ωστόσο, δεν υπάρχουν προϊόντα USB4 έτσι, προς το παρόν, η προσθήκη δεν σημαίνει πολλά.

 

[signoff]

 

Πηγή: https://mobilesyrup.com/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο