18.1 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Samsung S8 / S8+ – Θα έχουν μόνο τριμηνιαίες ενημερώσεις ασφαλείας πια….!

Η Samsung κυκλοφορεί συνήθως δύο σημαντικές ενημερώσεις λειτουργικού συστήματος Android για τα κινητά της, διατηρώντας μετά ανά τρεις μήνες, τις ενημερώσεις ασφαλείας.

Τώρα τα Samsung Galaxy S8 και Galaxy S8 + έχουν ξεπεράσει το όριο ηλικίας και οι δύο συσκευές έχουν μετατραπεί σε τριμηνιαίες περιοδικές ενημερώσεις. Αυτό σημαίνει ότι η σειρά Samsung S8 δεν θα λαμβάνει πλέον μηνιαίες ενημερώσεις ασφαλείας.

Μέχρι στιγμής, η Samsung παρέχει μηνιαίες ενημερώσεις ασφαλείας για αυτά τα τηλέφωνα και μόλις κυκλοφόρησε μια ενημέρωση τον περασμένο μήνα που έφερε την ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας του Απριλίου 2020. Από τότε που το Galaxy S8 / S8 + κυκλοφόρησε στις 21 Απριλίου 2017, έχουν περάσει τρία χρόνια από την κυκλοφορία αυτών των συσκευών.

Όπως έχουμε πει παλιότερα εδώ στο iTechNews, είναι σαφές ότι τα Galaxy S8 και Galaxy S8+ δεν θα λάβουν ενημερώσεις Android 10. Έχουν ήδη λάβει δύο σημαντικές ενημερώσεις λειτουργικού συστήματος. Στο μέλλον, αυτές οι συσκευές θα λαμβάνουν ενημερώσεις μόνο μία φορά το τρίμηνο και δεν θα προστεθούν νέες δυνατότητες.

 

[signoff]

 

Πηγή: https://www.ithome.com/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο