24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Επιβεβαιώθηκε ότι το UMI Iron θα πάρει 5.5 ίντσες FHD οθόνη

Η UMi ενημέρωσε το Facebook τους σήμερα με ένα άλλο teaser, που μας ενημερώνει για την ανάλυση της οθόνης του UMi Iron, συν το ότι προσφέρουν επίσης μια ευκαιρία να κερδίσει το τηλέφωνο κάποιος στον διαγωνισμό που έχουνε.

Η εκστρατεία της UMi με teasers συνεχίζεται και σήμερα το πρωί ανακοινώθηκε στο Facebook ότι το Iron θα έχει οθόνη FHD 5.5-ιντσών. Όπως μπορείτε να παρατηρήσετε στην εικόνα που δημοσιεύτηκε στο Facebook η ανάλυση της οθόνης αναφέρεται ως 1980 x 1080, αλλά πιστεύουμε ότι είναι ένα τυπογραφικό λάθος.
Προβάλλεται ο ισχυρισμός ότι η οθόνη του UMi Iron είναι LTPS μονάδα και θα “προσφέρει μεγαλύτερη ταχύτητα, μεγαλύτερη ανάλυση και φωτεινότερο παρουσίαση στην οθόνη σε σύγκριση με άλλες οθόνες LCD”, σύμφωνα με ένα email που στάλθηκε στα ειδησεογραφικά γραφεία σήμερα το πρωί.
Επίσης, στο e-mail υπήρχαν μερικές λεπτομέρειες για giveaway, που θα ξεκινήσει σε 5 ημέρες και θα διαρκέσει από 23 έως και τις 29 Ιουνίου. Στις 29 Ιουνίου επίσης, θα ξεκινήσουν και οι προπαραγγελίες για το τηλέφωνο.
Σε προηγούμενες διαρροές η UMi επιβεβαίωσε ότι το Iron θα έχει 3GB μνήμης RAM, υψηλή ποιότητα κατασκευής, Android 5.1, Hi-Fi ήχο και 3350mAh μπαταρία. 
Εν αναμονή λοιπόν…..

Το κινητό μπορείτε να το προπαρραγείλετε στο Coolicool στην τιμή των 179.99$!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο