19.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ετοιμαστείτε να γνωρίσετε το mid-range κινητό LG K31 το επόμενο άμεσο διάστημα!

Η LG δεν είναι ξένη στην αγορά των smartphone μεσαίας κατηγορίας. Αν και τα προϊόντα της δεν είναι τόσο δημοφιλή όσο αυτά των Samsung ή Huawei, η εταιρεία σχεδιάζει να λανσάρει ένα νέο smartphone μεσαίας κατηγορίας.

Στην πραγματικότητα, η LG έχει κυκλοφορήσει ένα μεγάλο αριθμό τηλεφώνων της σειράς K. Αυτά τα πιο προσιτά τηλέφωνα, παρέχουν περισσότερες επιλογές για τους χρήστες με περιορισμένο προϋπολογισμό. Η τελευταία έκθεση επισημαίνει ότι το επόμενο smartphone μεσαίας κατηγορίας της LG αναμένεται να κυκλοφορήσει τις επόμενες εβδομάδες.

Μια συσκευή με το όνομα LG K31 ανακαλύφθηκε πρόσφατα στο Google Play Console. Με βάση τις προδιαγραφές της έκθεσης, θα πρέπει να είναι μια πολύ φθηνή συσκευή. Το K31 είναι εξοπλισμένο με επεξεργαστή MediaTek Helio P22 και είναι εξοπλισμένο με 2 GB RAM. Εκτός από τις παραπάνω πληροφορίες, το εκτεθειμένο φύλλο προδιαγραφών δείχνει επίσης ότι θα χρησιμοποιεί σχεδιασμό οθόνης διάτρησης με ανάλυση HD + (720 x 1520) και το τηλέφωνο θα είναι επίσης εξοπλισμένο με Android 10.

Αλλά πέρα από αυτό, επί του παρόντος γνωρίζουμε πολύ λίγα για αυτό το τηλέφωνο.

 

[signoff]

 

Πηγή: www.ithome.com

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο