22.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Infinix Note 8 είναι ο αντίπαλος των Poco M2/Redmi 9! Δείτε γιατί το λέμε…..!

Η Tecno είναι ένας OEM κατασκευαστής smartphone, που προσπαθεί να μπει σε μία αγορά και ν’ αμφισβητήσει άλλα, πιο εύκολα αναγνωρίσιμα ονόματα όπως LG, OPPO ή Realme. Η κύρια μάρκα της είναι η Infinix, η οποία εντοπίστηκε στο Geekbench 5 με ένα νέο τηλέφωνο που ονομάζεται Note 8. Σύμφωνα με αυτήν τη διαρροή, διαθέτει για επεξεργαστή τον Helio G80 SoC και για μνήμη έχει 6GB RAM.

Πολλοί καταναλωτές μπορεί να δυσκολευτούν να αναγνωρίσουν την Tecno ως OEM κινητής συσκευής. Παρ ‘όλα αυτά, κατέλαβε την πρώτη θέση μεταξύ των μεμονωμένων εταιρειών σε αυτήν την αγορά για το πρώτο τρίμηνο του 2020. Έχει ένα εμπορικό σήμα που ονομάζεται Infinix, το οποίο από ορισμένους λογαριασμούς σπάει γρήγορα σε αγορές όπως η Ινδία. Μπορεί να έχει μια επερχόμενη συσκευή που μπορεί να προκαλέσει πονοκέφαλο σε ορισμένα προϊόντα χαμηλής έως μεσαίας κατηγορίας που κυκλοφόρησαν πρόσφατα.

Το κινητό αυτό ονομάζεται Note 8 – φυσικά να μην συγχέεται με τα τηλέφωνα Redmi ή Samsung με το ίδιο όνομα. Σε αντίθεση με αυτές τις συσκευές, έχει εμφανιστεί στο Geekbench 5 με έναν πολύ νεότερο επεξεργαστή: τον MT6769V / CU ή τον MediaTek Helio G80.

Το κινητό έρχεται εφοδιασμένο με μνήμη RAM 6 GB και Android 10 από το εργοστάσιο. Αυτή η διαρροή ενισχύεται περαιτέρω από μια νέα πιστοποίηση από την ταϊλανδική ρυθμιστική αρχή NTBC για ένα τηλέφωνο με το ίδιο όνομα και τον αριθμό μοντέλου (X692). Ωστόσο, δεν υπάρχουν αναφορές για το πώς φαίνεται ή λειτουργεί το τηλέφωνο με άλλο τρόπο.

Η Poco μόλις αποκάλυψε ένα άλλο τηλέφωνο μόνο 4G με πολύ παρόμοιες προδιαγραφές: το M2 – ή το Redmi 9, όπως είναι γνωστό στις αγορές. Επομένως, εάν αυτό το Infinix Note 8 έρθει στην Ινδία μετά την κυκλοφορία του στην Ταϊλάνδη (τουλάχιστον), μπορεί να αποτελέσει πρόκληση για αυτό το τηλέφωνο – ειδικά εάν η Tecno το τιμολογήσει σωστά. Για αναφορά, το M2 πρόκειται να κυκλοφορήσει αμέσως στο Flipkart ξεκινώντας από την τιμή των US $ 150 περίπου.

 

[signoff]

 

Πηγή: https://www.notebookcheck.net/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο