23.3 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Η TCL CSOT θα φτιάξει τον αισθητήρα του Xiaomi κινητού που θα έχει την κάμερα κάτω από την οθόνη το 2021!

Η αγορά smartphone είναι μια εξαιρετικά ευμετάβλητη βιομηχανία, με αλλαγές και καινοτομίες που καθιστούν την αγορά δυναμική. Οι πρόσφατες τάσεις έχουν κάνει τους OEM να παρουσιάσουν αναδιπλούμενα smartphone, ενώ οι αναδυόμενες κάμερες ή οι μπροστινές κάμερες σε οπή, έχουν γίνει επίσης δημοφιλείς. Τώρα, μια νέα αναφορά δείχνει ότι η Xiaomi μπορεί να είναι μια από τις πρώτες που θα ξεκινήσει ένα smartphone με κάμερα κάτω από την οθόνη.

Σύμφωνα με μια νέα έκθεση από την ChinaStarMarket, ο κινεζικός τεχνολογικός γίγαντας θα λανσάρει την τρίτη γενιά της κάμερας selfie κάτω από την οθόνη το 2021. Οι νέοι αισθητήρες θα κατασκευαστούν από την CSOT (China Star Optoelectronics), θυγατρική της TCL. Αυτοί οι νέοι αισθητήρες θα βρεθούν στην επόμενη γενιά smartphone της Xiaomi, που λογικά θα είναι η ναυαρχίδα της για το 2021.

Δυστυχώς, αυτή τη στιγμή είναι απλώς μια ανεπιβεβαίωτη αναφορά, οπότε πάρτε την με προσοχή. Για όσους δεν γνωρίζουν, η εταιρεία έχει δείξει την τεχνολογία στο παρελθόν, αλλά δεν έχει ακόμη κάνει εμπορική εμφάνιση. Πολλοί κατασκευαστές smartphone σπεύδουν να είναι οι πρώτοι που προσφέρουν κάμερα κάτω από την οθόνη στα κινητά τους και η Xiaomi μπορεί να είναι μια από τις πρώτες σε αυτό το θέμα.

Η Xiaomi έχει οικοδομήσει τη φήμη της στην καινοτομία και προσφέρει την τελευταία τεχνολογία για τα προϊόντα της σε ανταγωνιστικές τιμές. Επομένως, δεν θα είναι πολύ απίθανο να υποθέσουμε ότι θα μπορούσαμε να δούμε μια κάμερα κάτω από την οθόνη από την εταιρεία τον επόμενο χρόνο.

 

[signoff]

 

Πηγή: https://www.gizmochina.com/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο