20.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έκτακτη Είδηση!!!! Η AMD μόλις αποκάλυψε ότι πήρε άδεια να εφοδιάζει την Huawei!!!!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ξένων μέσων ενημέρωσης, στο Συνέδριο Τεχνολογίας της Deutsche Bank σήμερα, ο Forrest Norrod, ανώτερος αντιπρόεδρος του αμερικανικού γίγαντα επεξεργαστών AMD και γενικός διευθυντής του κέντρου δεδομένων και των ενσωματωμένων επιχειρήσεων τμήματος, αποκάλυψε ότι η εταιρεία έχει αποκτήσει άδεια για την προμήθεια της Huawei, και δεν αναμένεται ότι η «απαγόρευση Huawei» των ΗΠΑ να έχει σημαντικό αντίκτυπο στην επιχείρηση της AMD.

Ο Forrest Norrod τόνισε ότι δεσμεύεται 100% να συμμορφωθεί με τους νόμους των ΗΠΑ και έχει λάβει τα κατάλληλα μέτρα για να διασφαλίσει ότι η AMD θα διαχειρίζεται τη λίστα οντοτήτων και αλληλεπιδράσεων με πελάτες ή δυνητικούς πελάτες.

Αυτός είναι ο πρώτος προμηθευτής που δήλωσε δημοσίως ότι έχει αποκτήσει άδεια μετά την έναρξη ισχύος της “απαγόρευσης Huawei” στις 15 Σεπτεμβρίου. Μετά τις 15 Σεπτεμβρίου, η Samsung, η MediaTek, η Sony και άλλοι κατασκευαστές επιβεβαίωσαν ότι θα σταματήσουν να προμηθεύουν την Huawei πριν από τις 15 Σεπτεμβρίου. Η Micron Technology και άλλες εταιρείες που είχαν λάβει προηγουμένως άδειες εξαγωγής από την κυβέρνηση των ΗΠΑ έχουν επίσης σταματήσει να προμηθεύουν την Huawei.

Προηγουμένως, κατασκευαστές, συμπεριλαμβανομένων των Intel, Micron Technology, Samsung της Νότιας Κορέας, SK Hynix, TSMC της Ταϊβάν, MediaTek και SMIC της Κίνας, όλοι έχουν αποκαλύψει ότι έχουν υποβάλει αιτήσεις αδειών στο Υπουργείο Εμπορίου των ΗΠΑ για να συνεχίσουν να προμηθεύουν την Huawei.

Ωστόσο, ορισμένοι κατασκευαστές και ειδικοί του κλάδου που υποβάλλουν αίτηση για την άδεια πιστεύουν ότι υπάρχει μικρή ελπίδα να περάσει η αίτηση τους.

Η AMD είναι ένας από τους προμηθευτές επεξεργαστών φορητών υπολογιστών της Huawei και η CPU της σειράς Ryzen έχει υιοθετηθεί από πολλούς φορητούς υπολογιστές της Huawei.

 

[signoff]

 

Πηγή: https://www.ithome.com/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο