15.6 C
Athens
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2024

Έρχονται τα Redmi Note 10 και Note 10 Pro με κάμερα 108 MP!

Τα Redmi Note 10 και Redmi Note 10 Pro ενδέχεται να κυκλοφορήσουν αργότερα αυτόν τον μήνα και εξακολουθούν να υπάρχουν πολλές αντιφατικές φήμες σχετικά με τις δύο συσκευές. Μία από τις τελευταίες φήμες που εμφανίζονται είναι ότι τουλάχιστον μία από τις σειρές Redmi Note 10, αυτή που φέρει τον αριθμό μοντέλου M2007J17C, θα ενσωματώσει έναν αισθητήρα 108 MP στην κύρια εγκατάσταση της κάμερας.

Τα Redmi Note 10 και Redmi Note 10 Pro πιστεύεται ότι βασίζονται στη σειρά Xiaomi Mi 10T που κυκλοφόρησε πρόσφατα, κάτι που έχει νόημα όταν κοιτάζετε τους αριθμούς μοντέλου. Το Xiaomi Mi 10T Lite έχει τον αριθμό μοντέλου M2007J17G, με το “G” να σημαίνει “Global”. Εάν το “C” στον παραπάνω αριθμό μοντέλου αντιπροσωπεύει την Κίνα, τότε οι αγοραστές σε αυτήν τη χώρα θα λάβουν μια νέα επωνυμία και επανεπεξεργασία του Mi 10T Lite.

Ένας αισθητήρας 108 MP είναι ένα σοβαρό βήμα για την Redmi και θα φέρει τη σειρά Redmi Note 10 στην ίδια κατηγορία με κινητά όπως το Xiaomi Mi Note 10 και το Mi 10T Pro. Με τα smartphones της Redmi να είναι γενικά πολύ πιο προσιτά από τα αντίστοιχα της Xiaomi, φαίνεται ότι οι οπαδοί της μάρκας θα μπορούσαν να έχουν μια ειδική απόλαυση με τα Redmi Note 10 και Redmi Note 10 Pro.

 

[signoff]

 

Πηγή: https://www.notebookcheck.net/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο