17.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Στα 14€!!! Έφυγε παραγγελία… Οξύμετρο Boxym με μέτρηση δείκτη διάχυσης και APP για το κινητό…

Λίγα κουπόνια…

Η μέτρηση του κορεσμού οξυγόνου αίματος ίσως είναι η πιο σημαντική μέτρηση (μαζί με την θερμοκρασία) που μας δείχνει την κατάσταση μας και ειδικά εν μέσω πανδημίας και εφόσον αυτό που επιβαρύνεται είναι το αναπνευστικό μας σύστημα.  

Η Boxym είναι μια εταιρία που κατασκευάζει μόνο τέτοιου είδους προϊόντα και δοκιμασμένα (έχοντας στην κατοχή μου) μπορώ να πω ότι είναι αξιόπιστα (δοκιμασμένα με ιατρικά) 

Όσον αφορά την μέτρηση δείκτη διάχυσης… (Γιατρός δεν είμαι) αλλά έχει να κάνει με την σωστή θέση τοποθέτησης του άρα και την σωστή και ακριβή του μέτρηση.

Boxym Smart Bluetooth 5.1 Fingertip Pulse Oximeter HRV Heart-Rate Variability Meter Monitor Data Record σε τιμή;;; 14,92€ από το Banggood με κουπόνι BGFEFO603 και με οποιαδήποτε μέθοδο αποστολής επιλέξετε γιατί είναι κάτω από 22€ και δεν υπάρχει θέμα τελωνείου.

Link: http://bit.do/Boxym-Smart

[signoff]

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο unpackmanreview@gmail.com. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο