17.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

iTechNews.gr – Μία ιστορία που συνεχίζεται ενημερωμένη με νέο λογότυπο!

Σήμερα είναι τελευταία μέρα του διαγωνισμού μας, για τα 4 χρόνια ύπαρξης του iTechNews.gr, όπου μπορείτε να πάρετε μέρος και να έχετε την δυνατότητα να είστε ένας από τους 14 τυχερούς που θα κερδίσουν ένα από τα δώρα μας!

Μπαίνοντας στο 5ο έτος υπαρξής μας, είπαμε να ενημερωθούμε λιγάκι. Έτσι αυτό που έκανα και ήταν κάτι που ήθελα να το κάνω εδώ και καιρό, ήταν ν’ αναβαθμίσω το λογότυπο του site.

Αυτή την στιγμή το λογότυπο, δείχνει μία ψηφιακή ιδέα που σκίζει τον αέρα που αφήνει πίσω το ίχνος της. Τουλάχιστον κάπως έτσι το είχα φανταστεί όταν το είχα πρωτοφτιάξει. Τα τεχνολογικά-ψηφικά νέα που σκίζουν τον αέρα για να έρθουν σε όλους εσάς να ενημερωθείτε…..

Για το νέο λογότυπο, δεν απευθύνθηκα σε κάποιο τυχαίο άτομο. Είναι τελειόφοιτη του τμήματος Τεχνών, Ήχου και Εικόνας του Ιονίου Πανεπιστημίου. Δουλειά της μπορείτε να βρείτε στο διαδίκτυο στις δύο σελίδες που έχει στο Instagram και στο Facebook, όπου σας συνιστώ να την έχετε υπόψιν σας εάν χρειάζεστε κάτι.

Facebook

Instagram

Και είναι ώρα να δούμε το νέο λογότυπο που μας ετοίμασε η Nena Umiko Art….. (μουσική παρακαλώ!)

Το λογότυπο κρατάει την αρχική ιδέα του αέρα που φέρνει τις ειδήσεις και συνδυάζει την τεχνολογία με τον κώδικα και το ελληνικό στοιχεία με την λέξη Greece, μιας και είναι ελληνικό το site.

Ελπίζω να γράψετε ένα σχόλιο από κάτω πως σας φαίνεται το νέο λογότυπο μας και να σας αρέσει.

 

[signoff]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο