19.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Απέκτησε ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ δεδομένα από την Cosmote τώρα στο κινητό σου….για 2 ώρες! Δείτε πως θα τ’ αποκτήσετε!

Η Cosmote λανσάρει την υπηρεσία Data Me now!

Τι είναι αυτή η υπηρεσία? Ας δούμε τι γράφει η ίδια η εταιρεία

 

Data Me now

Το DATA MΕ NOW σου προσφέρει κάθε μήνα δωρεάν απεριόριστα data για 2 ώρεs εντός Ελλάδα . Τα data aπό το DATA ΜΕ NOW αρχίζουν να καταναλώνονται από τη στιγμή που θα τα ενεργοποιήσειs μέσα στο μήνα και για τις επόμενες 2 ώρες.

Κάθε μήνα μπορείs να χρησιμοποιήσειs το DATΑ ΜΕ ΝΟW μόνο μία φόρα, δηλαδή για 2 ώρες κάθε μήνα. Σε περίπτωση που κάποιο μήνα δε κάνεις χρήση τns υπηρεσίαs , δε μεταφέρεται κάποιο όφελοs στον επόμενο μήνα. Τα MB από το DATA ΜΕ ΝOW καταναλώνονται πάντα με προτεραιότητα.

Τα MB του DATA ME NOW δεν μοιράζονται σε επιπλέον συσκευές (data sharing). Αν το DATΑ ΜΕ NOW λήξει ή καταναλωθεί και δεν υπάρχουν άλλα διαθέσιμα MBs, ισχύει η τιμολογιακή πολιτική του προγράμματος σας. Στα Προγράμματα COSMOTE Mobile Farmily το πακέτο είναι ατομικό και μπορεί να ενεργοποιηθεί από όλα τα μέλη του Family Προγράμματοs .

Δείτε και τι βλέπετε μέσα από την εφαρμογή της Cosmote

 

Πως ενεργοποιούμαι τα απεριόριστα δεδομένα

Εφόσον πληρείτε τις προϋποθέσεις που αναφέρω πιο πάνω, μπαίνετε στην εφαρμογή της Cosmote. Μετά πατάτε πάνω στο νούμερό σας και θα σας μεταφέρει σε νέα σελίδα. Εκεί θα δείτε εάν δικαιούσαστε την έξτρα παροχή Data Me Now όπως βλέπετε στην παρακάτω εικόνα.

Πατήστε πάνω στην προσφορά και θα μεταφερθείτε στην σελίδα που σας δείχνω στην αρχή. Ενεργοποιείτε την προσφορά και για 2 ώρες μπορείτε να κατεβάσετε όσο αντέχει η μπαταρία του κινητού σας!

Υπόψιν, μην ξεχάσετε να επαναλάβετε την διαδικασία μηνιαίως!

 

Καλά κατεβάσματα!

 

[signoff]

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο