17.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αποκτήστε με μόλις 632€ το πανίσχυρο ηλεκτρικό ποδήλατο Samebike LO26 με 26″ ρόδα και μοτέρ 350W από Πολωνία ΧΩΡΙΣ τελωνείο!

Ξεκίνησα να σας παρουσιάζω μία νέα υπηρεσία, μέσω του καταστήματος MyyShop, με διάφορα προϊόντα σε πολύ καλή τιμή και αποστολή από την αποθήκη του στην Πολωνία. Το MyyShop είναι μια πλατφόρμα που βασίζεται στο λογισμικό ως υπηρεσία (Software-as-a-Service  /  SaaS), που στηρίζεται από το κατάστημα DHgate. Παρέχει μια αξιόπιστη, φιλική και προσιτή λύση στη δημιουργία διαδικτυακών καταστημάτων και σε προηγμένες υπηρεσίες dropshipping. Το MyyShop έχει δεσμευτεί να αναταράξει το παγκόσμιο ηλεκτρονικό εμπόριο B2B και να επιτρέψει στους ανθρώπους να ξεκινήσουν μια επιτυχημένη επιχείρηση ηλεκτρονικού εμπορίου με ευκολία.

 

Οδηγός εισόδου στο site και παραγγελίας!

 

Σήμερα σας έχω άλλη μία φοβερή προσφορά, πάλι από την Πολωνική τους αποθήκη, το ηλεκτρικό ποδήλατο Samebike LO26 με 26″ ρόδα και μοτέρ 350W ΧΩΡΙΣ τελωνείο φυσικά!

Αποκτήστε με μόλις 632€ το πανίσχυρο ηλεκτρικό ποδήλατο Samebike LO26 με 26" ρόδα και μοτέρ 350W από Πολωνία ΧΩΡΙΣ τελωνείο!

Ο κινητήρας 500W του ηλεκτρικού ποδηλάτου Samebike LO26, παρέχει μέγιστη ταχύτητα 30km / h και μέγιστη κλίση 35 μοιρών. το ποδήλατο είναι εφοδιασμένο με μπαταρία ιόντων λιθίου 10.4Ah / 48V για μέγιστη απόσταση 40 χιλιομέτρων με καθαρή ηλεκτρική λειτουργία και 70 χιλιομέτρων με λειτουργία μοτοποδηλάτου. Οι ρόδες που έχει είναι φουσκωτό ελαστικό 26 ιντσών για διαφορετικά εδάφη. Διαθέτει σχεδίαση αναδίπλωσης (μέγεθος αναδίπλωσης: 103 x 37 x 104cm) για άνετη μεταφορά. Ενσωματώνει φυσικά λειτουργία πεντάλ, λειτουργία μοτοποδηλάτου και καθαρή ηλεκτρική λειτουργία για επιλογή. Εφοδιασμένο με μπροστινό φως LED για ασφαλή οδήγηση τη νύχτα.

Αποκτήστε με μόλις 632€ το πανίσχυρο ηλεκτρικό ποδήλατο Samebike LO26 με 26" ρόδα και μοτέρ 350W από Πολωνία ΧΩΡΙΣ τελωνείο!

Το ποδήλατο είναι κατάλληλο για ενήλικες και εφήβους. Η μπαταρία του ποδηλάτου χρειάζεται κάπου 4 ώρες για να φορτιστεί πλήρως μετά, ενώ αντέχει και μεγάλη βάρη, δηλαδή μέχρι και 150 κιλά αναβάτη! Τα φρένα που διαθέτει είναι μπρος/πίσω δισκόφρενα. Είναι εφοδιασμένο με 21 ταχύτητες Shimano, διαθέτει κεντρικό όργανο LCD με λειτουργία USB για να βλέπετε διάφορες πληροφορίες, ενώ πίσω φέρει φτερό από PVC λάστιχο.

Αποκτήστε με μόλις 632€ το πανίσχυρο ηλεκτρικό ποδήλατο Samebike LO26 με 26" ρόδα και μοτέρ 350W από Πολωνία ΧΩΡΙΣ τελωνείο!

Το ηλεκτρικό ποδήλατο Samebike LO26 σας έρχεται από την Πολωνία, ΧΩΡΙΣ τελωνείο φυσικά, μέσα σε 3 – 7 ημέρες και στην τιμή των 632€ χωρίς μεταφορικά! Ακόμα περισσότερες προσφορές μπορείτε πάντα να βρίσκετε εδώ και εδώ.

 

[signoff]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο