20.9 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Στα 41€… Η βραβευμένη με Red Dot 2020 Xiaomi LERAVAN εργονομική στήριξης μέσης… και τέρμα οι πόνοι από την καρέκλα!!!

Με την τηλεργασία να ανεβαίνει και τις ώρες στην καρέκλα του γραφείου μας να γίνονται ατελείωτες… η μέση μας λόγω της κακής θέσης μας αλλά και της ελλιπούς στήριξης να έχουν ένα και σίγουρο αποτέλεσμα… Πόνους αλλά και μελλοντικούς, ίσως τραυματισμούς…

Νομίζω πως όποιος δεν κάθεται σε “πανάκριβη” εργονομική καρέκλα το έχει ανάγκη… πραγματικά ανάγκη…

Σε αυτήν την ποιότητα και την τιμή… αλλά και με ένα βραβείο από πίσω που κάτι σίγουρα θα λέει… δεν το αφήνεις να περάσει έτσι…

LERAVAN LB-YK002-MGV Ergonomic Adjustable Backrest Waist Correction Posture Humpback Car Cushion Shaping Backrest From Xiaomi Youpin σε τιμή;;; 41,40€ από το banggood με κουπόνι BG08897. Προτιμήστε ασφαλή μέθοδο αποστολής EU Priority line… 100% χωρίς τελωνείο.

Link: http://bit.do/LERAVAN-LB-YK002-MGV-Ergonomic-Adjustable-Backrest

[signoff]

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο unpackmanreview@gmail.com. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο