24 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Το ERTFLIX τα “δίνει” όλα… με ανατρεπτική ανανέωση στην πλατφόρμα…

Το ERTFLIX προχώρησε σε ανανέωση η οποία έφερε ανατροπές στην κατηγορίες του με μόνο στόχο να γίνει ακόμα πιο φιλικό και εύχρηστο προς τους χρήστες.

Όσοι επισκέπτονται τη δωρεάν ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΡΤ θα βρουν περισσότερες από 30 νέες κατηγορίες, με μια πολύ πιο εύχρηστη ταξινόμηση των ταινιών, των ξένων σειρών και αυτών της ΕΡΤ, αλλά και των δεκάδων ντοκιμαντέρ που φιλοξενούνται στο ERTFLIX.

Βασικός σκοπός του νέου σχεδιασμού είναι να ενημερώνονται οι επισκέπτες, άμεσα και εύκολα, για τις αλλαγές (αφίξεις, περίοδος διαθεσιμότητας προγραμμάτων) στο περιεχόμενο της πλατφόρμας, που εμπλουτίζεται διαρκώς.

Στην κατηγορία «ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ» μπορείτε άμεσα να ενημερωθείτε για τις σειρές, τις ταινίες και τα προγράμματα, που είναι τα πιο δημοφιλή στο ERTFLIX, κάθε εβδομάδα.

Η νέα κατηγορία «ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΙΝ ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ» πληροφορεί το κοινό για τις ταινίες και τις σειρές, που σύντομα δεν θα είναι διαθέσιμες στη δωρεάν ψηφιακή πλατφόρμα. Η ελληνική κωμωδία «Στάκαμαν», το κοινωνικό δράμα, βρετανοαμερικανικής συμπαραγωγής «Νόμος περί τέκνων» (The children act), η γαλλική κωμωδία «Υπόθεση πολύ οικογενειακή» (Family Business), είναι μόνο μερικές από τις ταινίες που επιβάλλεται να μη χάσετε.

Η κατηγορία «ΛΥΣΤΕ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ» περιέχει σειρές και ταινίες γεμάτες σασπένς, που σας κρατούν καθηλωμένους, από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό, μπροστά στις οθόνες σας. Οι βαθμοί δυσκολίας για τα «κλειδιά» της υπόθεσης διαφέρουν, όμως τα στοιχεία βρίσκονται κρυμμένα παντού. Οι νέες «Περιπέτειες του Ηρακλή Πουαρό», η νουάρ σειρά «Babylon Berlin», η αμερικανική ταινία μυστηρίου «Θανάσιμος επισκέπτης» (Untraceable) και η αμερικανική σειρά επιστημονικής φαντασίας «Πρόγραμμα Blue Book» βάζουν γρίφους για επίδοξους ντετέκτιβ.

Το «ΜΟΥΣΙΚΟ ΚΟΥΤΙ» είναι πλέον μια ξεχωριστή κατηγορία, που φιλοξενεί όλα τα επεισόδια της δημοφιλούς, εβδομαδιαίας μουσικής εκπομπής, με τον Νίκο Πορτοκάλογλου, τη Ρένα Μόρφη και τους καλεσμένους τους.

Η κατηγορία «ERTFLIX ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ» περιλαμβάνει όλες τις παραγωγές της ΕΡΤ με θέμα την ελληνική παραδοσιακή μουσική. Από τη γνωστή σε όλους μας ταξιδιωτική εκπομπή «Κυριακή στο χωριό» στη «Σύγχρονη παραδοσιακή μουσική» και το «Αλάτι της γης» μέχρι την εκπομπή «Κάθε τόπος και τραγούδι», η μουσική παράδοση του τόπου μας περνάει από τις οθόνες μας.

Τέλος, η μεγάλη ποικιλία των ντοκιμαντέρ μοιράστηκε στις ειδικές κατηγορίες: «ΦΥΣΗ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ», «ΤΑΞΙΔΙ», «ΕΠΙΣΤΗΜΗ-ΑΝΘΡΩΠΟΣ», «ΤΕΧΝΗ», «ΕΥ ΖΗΝ», ώστε να γίνεται ακόμα πιο εύκολα η πλοήγηση ανάμεσα στους 60 διαφορετικούς τίτλους και τα επεισόδιά τους.

[signoff]

 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο unpackmanreview@gmail.com. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο