19 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ένα Samsung Galaxy A82 εντοπίστηκε στο Geekbench να τρέχει ένα παλιό, από διετία επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 855!

Μία λίστα της Samsung με παλαιότερα SoCs για κινητά ήρθε στο φως όταν κυκλοφόρησε το Samsung Galaxy F61 με έναν διετή Exynos 9825. Το Samsung Galaxy A82 πιθανότατα θα ακολουθήσει το ίδιο μονοπάτι, με βάση τη λίστα Geekbench. Ωστόσο, θα νικήσει η ομάδα Qualcomm αυτή τη φορά, καθώς εντοπίστηκε να τρέχει μ’ ένα Snapdragon 855.

Η Sammobile έπεσε πάνω στο Samsung Galaxy A82 στο Geekbench. Η βαθμολογία ενός πυρήνα είναι 757, ενώ η βαθμολογία πολλαπλών πυρήνων είναι 2.630. Η μητρική πλακέτα «Msmnile» που αναγράφεται, δείχνει προς το δίχρονο Qualcomm Snapdragon 855. Είναι αρκετά αναζωογονητικό να βλέπεις μια σειρά Snapdragon 8xx SoC σε ένα smartphone σειρά Galaxy A. Ακόμα κι αν είναι κάπως παλιό πια, μπορεί ακόμα να περάσει από τα περισσότερα καθημερινά καθήκοντα χωρίς να ζοριστεί καθόλου.

Ένα Samsung Galaxy A82 εντοπίστηκε στο Geekbench να τρέχει ένα παλιό, από διετία επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 855!

Το Samsung Galaxy A82 θα μπορούσε ακόμη και να κληρονομήσει τις εικονικές περιστρεφόμενες κάμερες του προκατόχου του (Samsung Galaxy A80). Βρήκαμε ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για ένα smartphone με μηχανισμό συρόμενης κάμερας. Ωστόσο, η κατάθεση διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας σημαίνει πολύ λίγα στον πραγματικό κόσμο. Τώρα που η μάχη για τις τρομακτικές τοποθετήσεις κάμερας έχει τελειώσει, η Samsung θα μπορούσε, κατά πάσα πιθανότητα, να καταλήξει σε μια πιο χλιαρή φωτογραφική μηχανή selfie.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο