21 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Της Καραντίνας Part 11. Όλα στραβά κι ανάποδα…

Άλλο ένα βίντεο της Καραντίνας και αισίως φτάσαμε στο Part 11…
Πολλά τα επεισόδια και δεν ξέρω έτσι όπως πάμε αν θα φτάσουμε την “Λάμψη του Φώσκολου”!!!
Ένα βίντεο που σχεδόν όλα πήγαν στραβά κι ανάποδα… άλλες φορές από δική μου υπαιτιότητα και άλλες χωρίς να είναι δική μου.
Όπως και να είναι ή όπως και να έχει… πάντα μέσα από το κακό βγάνει και καλό…

Δεν θα σας κουράσω άλλο… τα υπόλοιπα στο βίντεο.

Για όποιον θέλει να τσεκάρει τα προϊόντα του βίντεο της καραντίνας Part 11 θα τα βρει πιο κάτω με σειρά παρουσίασης.

Για το τελικά… “μια χαρά”…Boxym Smart bluetooth 5.1 Fingertip Pulse Oximeter HRV Heart-Rate Variability Meter Monitor APP Control Data Record σε τιμή;;; 15,09€ από το Banggood με κουπόνι BGFEFO603 και με οποιαδήποτε μέθοδο αποστολής επιλέξετε γιατί είναι κάτω από 22€ και δεν υπάρχει θέμα τελωνείου.
Link: http://bit.do/Boxym-Smart


Enkay Anti-Peeping Anti-Scratch 0.26mm 9H 3D Curved Edge Full Coverage Tempered Glass Screen Protector for OnePlus 8 Pro σε τιμή;;; 8.3€ από το Banggood με κουπόνι bgaff10off και με οποιαδήποτε μέθοδο αποστολής επιλέξετε γιατί είναι κάτω από 22€ και δεν υπάρχει θέμα τελωνείου.
Link: http://bit.do/Enkay-Anti-Peeping-Anti-Scratch-OnePlus-8-Pro

Bakeey 3D Full Cover Curved Edge Anti-Explosion Anti-Scratch High Definition Soft Screen Protector for OnePlus 8 Pro σε τιμή;;; 6€ από το Banggood με κουπόνι bgaff10off και με οποιαδήποτε μέθοδο αποστολής επιλέξετε γιατί είναι κάτω από 22€ και δεν υπάρχει θέμα τελωνείου. Link: http://bit.do/Bakeey-3D-Full-Cover-Curved-Edge-OnePlus-8-Pro

Original Honor Band 6 1.47 inch AMOLED Touch Screen 10 Kinds of Professional Sports Fitness Tracker Heart Rate Blood Oxygen Monitor Long Standby Smart Watch σε τιμή;;; 45.29€ από το Banggood με κουπόνι BGCuponation10. Προτιμήστε ασφαλή μέθοδο αποστολής EU Priority line… 100% χωρίς τελωνείο.
Link: http://bit.do/Huawei-Honor-Band-6

Για το μέσα στη βρώμα LED ποδηλάτου (τελικά μάλλον έχουν κι άλλα)… 2 LED Front Bicycle Bike Cycling Warning Flashing Safety Light σε τιμή;;; 11,13€ από το Banggood με κουπόνι bgaff10off και με οποιαδήποτε μέθοδο αποστολής επιλέξετε γιατί είναι κάτω από 22€ και δεν υπάρχει θέμα τελωνείου.
Link: http://bit.do/2-LED-Front-Bicycle-Bike-Cycling-Warning-Flashing-Safety-Light

Για την σπασμένη θήκη… αλλά ολόκληρη… Bakeey Ultra-thin 3 in 1 Luxury Plating PC Hard Back Cover Protective Case for Xiaomi Redmi Note 9S / Redmi Note 9 Pro σε τιμή;;; 8,6€ από το Banggood με κουπόνι bgaff10off και με οποιαδήποτε μέθοδο αποστολής επιλέξετε γιατί είναι κάτω από 22€ και δεν υπάρχει θέμα τελωνείου.
Link: http://bit.do/Bakeey-Ultra-thin-3-in-1-Luxury-Plating-Cover-Redmi-Note-9-Pro

C6 COB LED Headlights Bulb Fog Lamp H1 H3 H4 H7 H8/H9/H11 9005/9006 72W 7600LM 6000K White 2PCS For Car Motor – H7 σε τιμή;;; 9,32€ από το Banggood με κουπόνι bgaff10off και με οποιαδήποτε μέθοδο αποστολής επιλέξετε γιατί είναι κάτω από 22€ και δεν υπάρχει θέμα τελωνείου.
Link: http://bit.do/C6-COB-LED-Headlights-Bulb-Fog-Lamp-H1-H3-H4-H7-H8H9H11

Η θήκη για το OnePlus 8 pro, αγοράστηκε από το οικονομικότερο κατάστημα στο skroutz όπου υπήρχε ετοιμοπαράδοτη.

A3/A4/A5 USB Dimmable LED Drawing Copy Pad Tablet Diamond Painting Board Art Copy Pad Writing Sketching Tracing LED Light Pad σε τιμή;;; 13,41€ από το Banggood με κουπόνι bgaff10off και με οποιαδήποτε μέθοδο αποστολής επιλέξετε γιατί είναι κάτω από 22€ και δεν υπάρχει θέμα τελωνείου.
Link: http://bit.do/A3-or-A4-or-A5-USB-Dimmable-LED-Drawing-Copy-Pad

Για κουπόνια και προσφορές Link Telegram: Web: http://bit.ly/2ZeGpTn και Mobile App (android – IOS): http://bit.ly/2z7kHSQ

[signoff]

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο unpackmanreview@gmail.com. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο