21.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

ΤΩΡΑ… Στα 259,9€ ΚΟΜΠΛΕ από Ευρώπη!!! Insta360 GO 2 Thumb CAM 1440P 50FPS Vlog Anti-shake Waterproof Η πιο MINI – “ΜΕΓΑΛΗ” Action camera…

Σε αυτήν την τιμή δεν την χάνεις… 

Τσέκαρε την τιμή στην Ελληνική αγορά…

Με χαρακτηριστικά που πολλές φορές ζηλεύουν και οι GoPro… σε μέγεθος και με δυνατότητες προσάρτησης που δεν θα βρεις πουθενά και μάλλον πολύ σύντομα προσωπικά θα την βάλω στην φαρέτρα μου γιατί αξίζει με “χίλια”

Insta360 GO 2 Thumb CAM 1440P 50FPS Vlog Anti-shake Waterproof Mini Action Camera Recorder Hands Free for FPV RC Drone – 32GB Standalone σε τιμή;;; 259,9€ κομπλέ με τα μεταφορικά από την Γερμανική αποθήκη του Cafago σε Promo και χωρίς καμία κουβέντα για τελωνείο σε λίγες ημέρες στο σπίτι σας
Link: https://bit.ly/3SdZVa9

Όλα τα καθημερινά κουπόνια με τις καλύτερες προσφορές θα τα βρεις στο κανάλι μου στο Telegram εδώ: 
Link Telegram: Web: http://bit.ly/2ZeGpTn και Mobile App (android – IOS): http://bit.ly/2z7kHSQ

 

[signoff]

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο unpackmanreview@gmail.com. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο