19.3 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Smartwatch μαρτύρησε ότι ο κατοχός του είναι….μουρντάρης!

Η Νάντια Έσεξ αποκάλυψε πως ένα έξυπνο ρολόι ήταν η αιτία για να καταλάβει πως ο φίλος της την απατούσε.

Ένα βράδυ που εκείνος είχε βγει για να διασκεδάσει, ήρθε ειδοποίηση στο έξυπνο ρολόι ότι ο σύντροφός της είχε κάψει πάνω από 500 θερμίδες μεταξύ 2 με 3 το πρωί.

Όταν τον ρώτησε εκείνος δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει τις θερμίδες αυτές με αποτέλεσμα να επιβεβαιωθούν οι υποψίες της Έσεξ.

«Τουλάχιστον το ανακάλυψες. Ποιος ξέρει πόσο καιρό θα συνέχιζε να στο κάνει αυτό», σχολίασε κάποιος κάτω από το βίντεο που ανάρτησε η κοπέλα στα social media.

Ωστόσο υπήρχαν και εκείνοι που προσπάθησαν να δικαιολογήσουν τον άντρα λέγοντας πως: «Θα μπορούσε να ήταν σε κλαμπ και να χορεύει, αλλά εσύ θα ξέρεις καλύτερα».

Όπως και να έχει αρκετοί ήταν εκείνοι που της έγραψαν πως η ιστορία της τους έκανε να τρέξουν να αγοράσουν έξυπνα ρολόγια.

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
  1. Καλημέρα , αν επιτρέπεται το ερώτημα , πώς γίνεται να μετρήσεις θερμίδες με ένα έξυπνο ρολόι ?? Κατά τη διάρκεια μέτρησης γίνεται , το ;έχω δει , και μένα μου εμφανίζει πόσα kcal έχω κάψει , αλλά αυτό το πόσες θερμίδες έχεις κάψει μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο της μέρας , δεν το έχω βρει ακόμα ( έχω ένα GTR 2 ) .

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο