18.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

OnePlus Watch – Μάθαμε την τιμή του! Έρχεται να χτυπήσει την Xiaomi!

Ενώ περιμένουμε να παρουσιαστεί επίσημα το OnePlus Watch αύριο, ο έμπιστος leaker Ishan Agarwal μας έχει δώσει μερικές ακόμη πληροφορίες για να απολαύσουμε και μια ευρωπαϊκή τιμή για να χτυπήσουμε τον ανταγωνισμό.

Σύμφωνα με το Agarwal, το ρολόι OnePlus θα κοστίσει περίπου 150 € (~ 178 $) στην ευρωπαϊκή αγορά. Ο tipster ισχυρίζεται ότι μια μετατροπή νομίσματος μπορεί να μην είναι ο σωστός τρόπος για να προβλέψουμε την τιμή του OnePlus Watch σε άλλες αγορές.

Ωστόσο, στα 150 €, η OnePlus ετοιμάζεται να στοχεύσει την αναπτυσσόμενη αγορά smartwatch κάτω των 200 $. Η Xiaomi πρόσφατα έκανε το Mi Watch διαθέσιμο στην Ευρώπη στην ίδια τιμή. Εν τω μεταξύ, το Huami έχει μια σειρά από καλές επιλογές σε αυτήν την κατηγορία, συμπεριλαμβανομένων των Amazfit GTS 2, GTR 2 και GTS 2 Mini.

Εκτός από την ελκυστική τιμή του, το OnePlus Watch αναμένεται επίσης να φέρει ανταγωνιστικά χαρακτηριστικά για να χτυπήσει τους αντιπάλους του. Μερικές από τις επιβεβαιωμένες και φημολογούμενες προδιαγραφές περιλαμβάνουν λειτουργικό σύστημα σε πραγματικό χρόνο παρόμοιο με αυτό που έχουμε δει στα ρολόγια Amazfit, προστασία IP68 από νερό και σκόνη, μέγεθος καντράν 46 mm, αποθήκευση 4 GB και φόρτιση Warp.

Η OnePlus επιβεβαίωσε επίσης ότι το έξυπνο ρολόι του θα διαθέτει περισσότερους από 110 τρόπους προπόνησης. Αυτά ακούγονται άφθονα για βασική καθημερινή χρήση.

Άλλες διαρροές του OnePlus Watch περιλαμβάνουν SpO2 ή παρακολούθηση του κορεσμού του οξυγόνου στο αίμα, παρακολούθηση στρες, ανάλυση ύπνου, παρακολούθηση καρδιακού ρυθμού και πολλά άλλα.

Το OnePlus Watch σίγουρα διαμορφώνεται για να είναι μια ισχυρή συσκευή με καλή τιμή στα χαρτιά. Ωστόσο, αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι η απόδοση. Μόνο αυτό θα καθορίσει εάν το πρώτο έξυπνο ρολόι του OnePlus αξίζει να το αποκτήσει κάποιος.

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο