17.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

H Visa θα χρησιμοποιήσει κρυπτονόμισμα στο δίκτυο πληρωμών της!!! Ποιο όμως είναι;;;

Visa ανακοίνωσε ότι το δίκτυο πληρωμών της θα χρησιμοποιεί το USD Coin – ένα κρυπτονόμισμα που έχει σταθερή ισοτιμία με το αμερικανικό δολάριο – για την εκκαθάριση των συναλλαγών, καθώς τα κρυπτονομίσματα και η τεχνολογία blockchain αποκτούν μεγαλύτερη αποδοχή από το κατεστημένο χρηματοπιστωτικό σύστημα.

Η Visa ανακοίνωσε ότι χρησιμοποιεί, στο πλαίσιο ενός πιλοτικού προγράμματος, το USD Coin για την εκκαθάριση των συναλλαγών σε Ethereum, με τη βοήθεια του Crypto.com platform και της Anchorage, μίας τράπεζας ψηφιακών assets. Σημείωσε επίσης ότι θα προσφέρει την υπηρεσία αυτά σε περισσότερους εταίρους αργότερα φέτος.

Παραδοσιακές χρηματοπιστωτικές εταιρείες αρχίζουν να αποδέχονται κρυπτονομίσματα και σχέδια για blockchain μετά από μία και πλέον δεκαετία από τη δημιουργία του bitcoin το 2009.

Ο επικεφαλής προϊόντων της Visa, Jack Forestell, δήλωσε ότι η κίνηση αυτή της εταιρείας αποτελεί εν μέρει μία προσπάθεια εξυπηρέτησης των χρηματοπιστωτικών – τεχνολογικών εταιρειών.

«Οι fintechs που βασίζονται σε crypto θέλουν εταίρους που καταλαβαίνουν τη δραστηριότητά τους και τις πολυπλοκότητες των ψηφιακών νομισμάτων», ανέφερε o Forestell, προσθέτοντας ότι η σημερινή ανακοίνωση αποτελεί ένα μεγάλο ορόσημο στην ικανότητά μας να αντιμετωπίσουμε τις ανάγκες των fintechs.

[signoff]

 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο unpackmanreview@gmail.com. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο