15.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Mi Band 6 – Υποστηρίζει άραγε αυτοματοποιημένες απαντήσεις μέσω SMS!?

Όπως σας έγραψα πιο πριν, το firmware το Mi band 6 ενημερώθηκε και έγινε από 1.0.0.34 σε 1.0.1.32.

Φυσικά, ούτε και το νέο firmware φέρνει την ελληνική γλώσσα στην διεθνή έκδοση του Mi Band 6, αλλά είπαμε, μπορείτε να την βάλετε από εδώ.

Τι αλλαγές όμως έφερε το νέο firmware 1.0.1.32? Ας δούμε το changelog που κυκλοφορεί γενικώς.

  1. Προστέθηκε η λειτουργία Pomodoro
  2. Αυξήθηκε η ρύθμιση του στόχου ρυθμού για το υπαίθριο τρέξιμο
  3. Τα τηλέφωνα Android υποστηρίζουν την απάντηση εισερχόμενων κλήσεων και μηνυμάτων κειμένου SMS
  4. Κάρτα δημόσιων συγκοινωνιών: υποστήριξη που προστέθηκε πρόσφατα για Greentown Pass (Transportation Union), Ganzhou Pass και Shaoxing Pass
  5. Διορθώθηκαν κάποια σφάλματα

 

Αυτές είναι οι αλλαγές που φέρνει το νέο firmware, αλλά τι ισχύει τελικά? Εδώ να επισημάνω ότι η ελληνική γλώσσα δεν υπάρχει επίσημα, οπότε θα δούμε και στ’ αγγλικά εάν υπάρχουν οι ίδιες αλλαγές, που σαν γλώσσα υπάρχει επίσημα.

Καταρχάς, η λειτουργία Pomodoro, σαν εντολή μενού στα ελληνικά υπήρχε από την προηγούμενη έκδοση του firmware, όπου εξακολουθεί και στην σημερινή.

 

Αλλά οι αυτόματες απαντήσεις? Πράγματι στην προηγούμενη έκδοση του firmware, υπήρχαν 3 εντολές….που στο σημερινό firmware όμως λείπουν! Δεν με πιστεύετε? Δείτε και την σχετική φωτογραφία….

Όπως βλέπετε δεξιά υπήρχαν 3 αυτοματοποιημένες απαντήσεις 1) Είμαι σε σύσκεψη, θα απαντήσω αργότερα. 2) Αυτήν τη στιγμή οδηγώ, επικοινωνήστε μαζί μου αργότερα. 3) Δεν είναι εύκολο να απαντήσω στο τηλέφωνο αυτήν τη στιγμή. Επικοινωνήστε μαζί μου αργότερα. που όπως βλέπετε αριστερά που είναι το νέο firmware….απουσιάζουν. Αλλά ισχύει όμως το ίδιο και για τ’ αγγλικά που υποστηρίζονται επίσημα από την εταιρεία!? Όπως βλέπετε….

….όχι. Στ’ αγγλικά υπάρχουν κανονικά οι εντολές, αν και με τροποποιημένο κείμενο.

Υπόψιν, το ότι υπάρχουν οι εντολές, δεν σημαίνει ότι τις βλέπουμε κιόλας. Πρέπει να υπάρχει και ο κατάλληλος δέκτης της εντολής αυτής στο firmware. Βέβαια εάν δεν υπάρχει η εντολή….σίγουρα δεν χρειάζεται να το συζητάμε. Άρα, εάν έχετε το Mi Band 6 στ’ αγγλικά και βάση της ενημέρωσης του changelog, τότε στην απόρριψη της κλήσης υποθετικά θα σας εμφανίζει αυτές τις τρεις επιλογές και εσείς θα διαλέγετε ποια θα φεύγει σαν μήνυμα από το κινητό σας. Εάν θα ενεργοποιηθεί και στα ελληνικά? Δεν ξέρω, ίσως σε μερικούς μήνες όταν ενεργοποιηθούν και τα ελληνικά από την Xiaomi. Υπομονή…..

Αν έχετε ακόμα απορίες, ερωτήσεις, οτιδήποτε, μπορείτε να με βρείτε είτε εδώ, είτε στο Facebook, είτε στο Youtube ή ακόμα και μέσω της επικοινωνίας του site! Μην ξεχνάτε να χρησιμοποιείτε τα affliate links του site στις αγορές σας. Εσείς δεν χρεώνεστε κάτι παραπάνω, ενώ εγώ μπορώ να ζητώ πράγματα από τα μαγαζιά για εσάς, για παρουσιάσεις και giveaway!

Κουπόνι Τιμή Τώρα αγοράζουμε!!!
Xiaomi Mi Band 6 CN BGCNMI6 €38.26
Xiaomi Mi Band 6 Global BGGBMI6 €46.58

 

[signoff]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο