21.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Το smartwatch της Bugatti που… αλήθεια… δεν είναι ακριβό και μπορείς να και κοινός θνητός να το κάνεις δικό σου (Βίντεο)

Η αγορά των wearables (smartwatches, activity trackers, ρολόγια παλμογράφοι) γνωρίζει τρομερή άνθιση τα τελευταία τέσσερα χρόνια, με τις Apple (34,1%), Xiaomi (11,4%) και Huawei (9,8%) να κυριαρχούν σε μερίδιο αγοράς το 2020. Ωστόσο, φαίνεται ότι υπάρχει χώρος και για την Bugatti, η οποία σε συνεργασία με τη γαλλική εταιρεία ρολογιών VIITA παρουσίασε ένα smartwatch με όνομα Bugatti Ceramique Edition One.

https://youtu.be/E8mGsnuMdl0

Αυτό είναι διαθέσιμο σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις, την Pur Sport, την Le Noire και την Divo, με την τιμή του να ξεκινά από τα €899, νούμερο που μόνο ακριβό δεν μπορεί να θεωρηθεί, καθώς το φθηνότερο Apple Watch ξεκινά €429 και φτάνει μέχρι τα €1750.

Το “έξυπνο” ρολόι έρχεται μερικές εβδομάδες αργότερα από το τραπέζι μπιλιάρδου με την υπογραφή της Bugatti, το οποίο κοστίζει €250.000. Το γαλλικό smartwatch είναι κατασκευασμένο από υλικά υψηλής ποιότητας και -σύμφωνα με την εταιρία- διαθέτει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

Η κάσα του είναι κεραμική, ώστε να είναι ανθεκτική στις γρατσουνιές, με το smartwatch να αποτελείται από πάνω από 1.000 κομμάτια, γι’αυτό και χρειάζεται 20 ημέρες για να ολοκληρωθεί η κατασκευή του. Με τη χρήση ειδικού κλειδιού, η κάσα αλλάζει και υπάρχει η επιλογή σε τρία διαφορετικά σχέδια. Ακόμα, το λουράκι είναι από τιτάνιο (προαιρετικά διατίθεται και με λαστιχένιο λουράκι), ενώ είναι αδιάβροχο στα 100 μέτρα βάθους.

Η LED οθόνη του είναι καλυμμένη από ανθεκτικό sapphire glass, έχει ανάλυση 390×390 pixels και προβολή 16,7 εκατομμύρια χρωμάτων (True Display). Σύμφωνα με την Bugatti, η μπαταρία των 445 mAh χαρίζει στο smartwatch της μια αυτονομία 14 ημερών.

Τέλος, διαθέτει λειτουργίες που περιλαμβάνει τα πάντα, από GPS έως την παρακολούθηση της υγείας και ναι, μπορεί να παρακολουθεί και να καταγράφει χρόνους γύρου ενώ κινείσαι μέσα σε κάποια πίστα. Ακόμα, μετράει το οξυγόνο στο αίμα, τους παλμούς, τα βήματα, την απόσταση, κλπ.

[signoff]

 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο unpackmanreview@gmail.com. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο