15.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΩ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΜΟΥ ;

Τα 5 καλύτερα πάρκα σκύλων στην Αθήνα

Όλοι μας οι κηδεμόνες σκύλων θέλουμε το καλύτερο για τους τετράποδους φίλους μας. Και τι καλύτερο από το να τα πάμε στα κατάλληλα πάρκα σκύλων αφού θέλουμε να παίζουν και να εκτονώνονται στους καλύτερους χώρους, αλλά και με ασφάλεια!Οι αλήθεια είναι ότι όλο και περισσότεροι δήμοι διαμορφώνουν χώρους ώστε να γίνουν πάρκα σκύλων. Και αυτό φυσικά είναι μια πολύ καλή κίνηση για όλους τους σκυλό-γονείς εκεί έξω.

Πολλοί δημόσιοι χώροι, οι οποίοι έμεναν ανεκμετάλλευτοι για χρόνια, πλέον αξιοποιούνται ως πάρκα σκύλων. Και έτσι σε όλο και περισσότερους δήμους υπάρχουν επιλογές για να επισκεφτείτε με τον τετράποδο φίλο σας.

Εμείς όμως συλλέξαμε για εσάς τα 5 καλύτερα δημόσια πάρκα σκύλων που μπορείτε να βρείτε στην Αθήνα.

→Πάρκο Ηλιούπολης “Χαλικάκι”

Ένα όμορφο πάρκο στην Ηλιούπολη το οποίο διαθέτει και ειδικό περιφραγμένο χώρο για τα σκυλάκια σας. Ο περιφραγμένος χώρος έχει ξύλινες και λαστιχένιες κατασκευές για άθληση, καθώς και σκάμμα με άμμο με ταμπέλα πάνω WC σκύλων. Ένα πολύ όμορφο μέρος για να συνδυάσετε τη δική σας βόλτα με το παιχνίδι για τον αγαπημένο σας φίλο.

→Πάρκο Φλοίσβου

Το πάρκο Φλοίσβου είναι γνωστό για τον όμορφο περίπατο που μπορείς να κάνεις δίπλα στην θάλασσα ή και την ποδηλατάδα σου. Πολύς κόσμος το επιλέγει για την βόλτα του.

Αυτό που δεν ξέρουν πολλοί είναι ότι διαθέτει και κλειστό περιφραγμένο χώρο αποκλειστικά για σκύλους! Ο χώρος μάλιστα διαθέτει σακούλες για τις ακαθαρσίες αλλά και κουβαδάκια με νερό. Μια εξαιρετική βόλτα για να συνδυάσετε τον δικό σας περίπατο με το παιχνίδι για το σκυλάκι σας.

→Πρότυπο Οικογενειακό Πάρκο Αργυρούπολης- Ελληνικού

Ένα τεράστιο πάρκο που θα βρεις ότι θες για την βόλτα σου. Από κούνιες μέχρι και γήπεδο 5*5. Και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει από ένα τέτοιο πάρκο ένας κλειστός χώρος για τα σκυλάκια σας.

→Άλσος Αγίου Δημητρίου στην Πετρούπολη

Στο άλσος της Πετρούπολης, 2.760 τμ μάλιστα, θα βρεις ειδικό χώρο με παιχνίδια agility για σκύλους (αναβάσεις, ισορροπίες, τσουλήθρες). Αυτό που ξεχωρίζει στο πάρκο, είναι η ανατολική του πλευρά με πανοραμική θέα στην Αθήνα. Το πάρκο έχει και δύο καφετέριες.

→Άλσος Χολαργού

Στο Άλσος Χολαργού υπάρχουν 300 τμ διαθέσιμα για τα σκυλάκια μας, για να τρέξουν και να ξεδώσουν. Αφήστε τα ελεύθερα να αθληθούν, κάτω από τη σκιά των πεύκων.

Πάντα προσοχή στην βόλτα σας και να μην αφήνετε τον σκύλο σας χωρίς λουράκι αν ο χώρος δεν είναι περιφραγμένος και ειδικός για τα σκυλιά.

 

[signoff]

 

πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο