16.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Έρχεται νέα γενιά airpods!!!

Ενημέρωση για τα air pods…

Η Apple Inc. ετοιμάζει μια ανανέωση των αρχικών της AirPods για αυτό το έτος και μια δεύτερη γενιά των AirPods Pro για το επόμενο έτος, σύμφωνα με κάποιες φήμες που κυκλοφορούν.

Αυτή θα είναι η πρώτη ενημέρωση στα AirPods από τον Μάρτιο του 2019 και θα προσθέσει μια νέα σχεδίαση που αντικατοπτρίζει κυρίως αυτή του AirPods Pro. Τα ακουστικά θα έρθουν με μια νέα θήκη. Τα AirPods Pro που θα κυκλοφορήσουν τον επόμενο χρόνο θα είναι η πρώτη αλλαγή σε αυτό το προϊόν από τον Οκτώβριο του 2019 και θα περιλαμβάνει ενημερωμένους αισθητήρες κίνησης με έμφαση στην παρακολούθηση της φυσικής κατάστασης, ανέφεραν οι άνθρωπο που γνωρίζουν περισσότερα ζητώντας να μην κατονομαστούν επειδή τα σχέδια είναι ιδιωτικά.

Η Apple στόχευε στο παρελθόν να κυκλοφορήσει από φέτος τα νέα AirPods Pro, ανέφερε το Bloomberg News το 2020. Η ενημέρωση της σειράς ασύρματων ακουστικών θα ενισχύσει το τμήμα των wearables, οικιακών και αξεσουάρ της εταιρείας, το οποίο έχει αναπτυχθεί ραγδαία και τώρα αντιπροσωπεύει περισσότερα από 30 δισεκατομμύρια δολάρια σε ετήσια έσοδα, υπερβαίνοντας το 10% των συνολικών πωλήσεων.

Η τελευταία hardware-εισαγωγή που σχετίζεται με τα AirPods από την Apple ήταν τα ακουστικά AirPods Max το Δεκέμβριο. Αυτό το ζευγάρι ακουστικών που κοστίζει $ 549 δέχτηκε κακές κριτικές για τα σφάλματα και την υψηλή τιμή του, αλλά επαίνους για τα υλικά και τον ήχο του. Η Apple δεν εργάζεται επί του παρόντος για τη δεύτερη γενιά των AirPods Max, αν και έχει συζητήσει για την κυκλοφορία πρόσθετων χρωματικών παραλλαγών στο μέλλον.

  • Στο πλαίσιο της ευρύτερης στρατηγικής αυτού του τμήματος, η Apple ξεκίνησε την ανάπτυξη ενός ηχείου HomePod με ενσωματωμένη οθόνη, καθώς και μια συσκευή που συνδυάζει τα χαρακτηριστικά ενός HomePod, κάμερας FaceTime και Apple TV, αναφέρει το Bloomberg News. Ο ανταγωνισμός στην αγορά των ηχείων με οθόνες είναι ήδη πολύ διαδεδομένος. Η Apple κυκλοφόρησε ένα μίνι ηχείο HomePod πέρυσι και έκανε μια μικρή ενημέρωση στο αποκωδικοποιητή Apple TV τον περασμένο μήνα.

Για τα νέα AirPods Pro, η Apple έχει δοκιμάσει ένα μικρότερο σχέδιο που εξαλείφει τα stems. Αυτή η εμφάνιση θα κάνει το ντεμπούτο της στα νέα ασύρματα ακουστικά με το brand Beats τα οποία πρόκειται να ανακοινωθούν τον επόμενο μήνα.

 

[signoff]

 

πηγη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο