14.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

CONJURING 3 έρχεται τον Ιούνιο και ταιριάζει με το κλίμα της εξεταστικής :)

Το “The Conjuring” έρχεται σύντομα στους κινηματογράφους.

Υπόθεση: Το “The Conjuring: The Devil Made me Do It” φέρνει στην επιφάνεια μια ανατριχιαστική ιστορία τρόμου, δολοφονίας και κακού που κατάφερε να συγκλονίσει ακόμη και τους έμπειρους μεταφυσικούς ερευνητές Εντ και Λορέιν Γουόρεν. Πρόκειται για μια από τις πιο συγκλονιστικές περιπτώσεις που έχουν στο αρχείο τους: η μάχη για την ψυχή ενός μικρού αγοριού τους κάνει να μπουν σε πρωτόγνωρα μονοπάτια, σηματοδοτώντας την πρώτη φορά στην ιστορία των ΗΠΑ που ένας ύποπτος δολοφονίας προκειμένου να αποδείξει την αθωότητά του, ισχυρίζεται ότι τον έχουν κυριεύσει δαίμονες.

Ο Πάτρικ Γουίλσον και η Βέρα Φαρμίγκα επιστρέφουν ενσαρκώνοντας τους Εντ και Λορέιν Γουόρεν, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Μάικλ Τσάβες. Στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης οι Ρουάιρι Ο Κόνορ, Σάρ Κάθριν Χουκ και Τζούλιαν Χίλιαρντ.

 

Το “The Conjuring: The Devil Made me Do It” είναι η 7η ταινία του σύμπαντος του «Conjuring», σηματοδοτώντας το μεγαλύτερο σίκουελ τρόμου στην κινηματογραφική ιστορία, με εισπράξεις που ξεπερνούν τα $1.8 δισεκατομμύρια παγκοσμίως. Περιλαμβάνει τις δύο πρώτες ταινίες “Conjuring” καθώς και τις “Annabelle”, “Annabelle: Creation,” “The Nun,” και “Annabelle Comes Home.”

Η ταινία έρχεται στις 24 Ιουνίου στους κινηματογράφους.

 

[signoff]

 

πηγη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο