15.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ειδική έκδοση γραμματοσήμων κατά της ομοφοβίας και των διακρίσεων από τα ΕΛΤΑ!!!

Το δικό τους ηχηρό μήνυμα ενάντια στην ομοφοβία και τις διακρίσεις στέλνουν τα Ελληνικά Ταχυδρομεία με την ειδική έκδοση γραμματοσήμων «LGBTQI+ We support you».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των ΕΛΤΑ, η Ειδική Έκδοση «LGBTQI+ We support you» περιλαμβάνει ένα φυλλαράκι 4 αυτοκόλλητων προσωπικών γραμματοσήμων που διατίθεται προς 4,00€ και θα κυκλοφορήσει την Πέμπτη 10 Ιουνίου.

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία δηλώνουν και αυτά τη στήριξή τους στη διαφορετικότητα και την αποδοχή της, στα ίσα δικαιώματα, σε μία κοινωνία συμπεριληπτική και δίκαιη.

elta_2

Με τη δύναμη του γραμματοσήμου, που παρά το μικρό του μέγεθος, έχει αποδείξει ότι αποτελεί φορέα πολιτισμού και σπουδαίο μέσο διάδοσης σύγχρονων κοινωνικών μηνυμάτων, τα ΕΛΤΑ συμμετέχουν ενεργά στην προσπάθεια άρσης των διακρίσεων έναντι των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων, επιθυμώντας να συμβάλουν στην ορατότητα της κοινότητας και στην ανάδειξη των προκλήσεων που αντιμετωπίζει.

Μπορείτε να τα προμηθευτείτε τα γραμματόσημα από το e-shop των Ελληνικών Ταχυδρομείων εδώ και από τα Ταχυδρομικά Καταστήματα του Δικτύου.

elta_3

[signoff]

 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο unpackmanreview@gmail.com. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο