22.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αν και… δεν ακούω κουβέντα… ΑΝΝΚΕ NC400… και μάθημα POE…

Είναι πραγματικά ίσως ένα από τα καλύτερα προϊόντα της κατηγορίας του… και η ANNKE δίνει την δυνατότητα να το αποκτήσετε με έκπτωση 30% και το κουπόνι θα το βρεις πιο κάτω.

Λοιπόν όπως χαρακτηριστικά αναφέρω και στον τίτλο… Αν και… δεν ακούω κουβέντα πραγματικά θεωρώ πως ειδικά όποιος τη προλάβει σε αυτήν την τιμή και για όσο ισχύει θα έχει κάνει μια πραγματικά άριστη αγορά.

Να πω επίσης πως εκτός από τα γνωστά ONVIF, POE κτλ η κάμερα συνδέεται και δουλεύει δοκιμασμένα και άψογα με τα συστήματα Hikvision.

Δεν θα πω κάτι άλλο… τα υπόλοιπα στο βίντεο

Για όποιον θέλει να την τσεκάρει…

NC400 – 4MP ACE True Full Color Night Vision PoE Bullet IP Security Camera (0.001 Lux) σε τιμή;;; 75€ από το Official κατάστημα της ANNKE με προσωπικό κουπόνι UNPACKMAN30
Link: https://shrsl.com/3163v

[signoff]

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο unpackmanreview@gmail.com. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο