22.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Το Amazon αφαίρεσε τα προϊόντα των RavPower, Aukey και Mpow από το κατάστημα του για μπαγαποντιά!

Μία περίεργη ιστορία έχει ξεκινήσει φαίνεται εδώ και λίγο καιρό με διάφορες εταιρείες που πουλάνε τα προϊόντα τους στο Amazon.

Απ΄ ότι φαίνεται, ένα όνομα από τη λίστα των μεγάλων κατασκευαστών αξεσουάρ τηλεφώνου, αφαιρέθηκε από το ηλεκτρονικό κατάστημα της Amazon λόγω ισχυρισμών για περίεργων κριτικών. Το Verge αναφέρει ότι η Amazon έχει αφαιρέσει όλα τα προϊόντα της RavPower από το κατάστημα της ημέρες μετά την αποκάλυψη της Wall Street Journal ότι η εταιρεία μπαταριών και φορτιστών προσέφερε κίνητρα για “θετικές κριτικές”.

Η Nicole Nguyen του WSJ παρήγγειλε έναν φορτιστή RavPower μόνο και μόνο για να ανακαλύψει μια προσφορά με μια δωροκάρτα 35$ εάν άφηνε κριτική. Ενώ η μητρική εταιρεία της RavPower Sunvalley τόνισε ότι η εταιρεία δεν επέμενε σε βαθμολογία πέντε αστέρων, αυτό δεν είχε σημασία – η προσφορά παραβίαζε την πολιτική του 2016 για το Amazon που απαγορεύει τις χρηματικές ανταμοιβές για κριτικές Δεν είναι σαφές εάν το άρθρο ήταν ο μοναδικός ή ο πρωταρχικός λόγος για την κατάργηση της RavPower.

Οι εταιρείες Aukey και Mpow αντιμετώπισαν επίσης καταστολή τον Μάιο, αν και οι δύο κατηγορήθηκαν ότι πλήρωναν για ψεύτικες κριτικές και όχι κίνητρα. Η απάντηση της Amazon στο RavPower ήταν επίσης πιο διεξοδική. Παρόλο που μπορείτε να βρείτε μερικές λίστες προϊόντων της Aukey, η RavPower φαίνεται να έχει εξαφανιστεί εντελώς.

Η απόφαση του Amazon δεν θα είναι τόσο σοβαρό πλήγμα για τη RavPower όσο και για άλλες μάρκες, καθώς ο δημιουργός εργαλείων έχει το δικό του αρκετά δημοφιλές κατάστημα ιστού. Ωστόσο, είναι σαφές ότι η Amazon θέλει να δώσει ένα μήνυμα για περιπτώσεις σαν κι αυτές. Δεν θέλει την παραμικρή υποψία ότι οι πωλητές μπορεί να πληρώνουν κριτικές, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα αφαιρεθούν μερικά από τα πιο γνωστά τους προϊόντα. Αυτό είναι καλό για την ακεραιότητα του καταστήματος, αν και θα προσθέσει σημαντικές παρενοχλήσεις την επόμενη φορά που θα ψωνίσετε για φορτιστή ή τροφοδοτικό.

 

[signoff]

 

via

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο