15.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Έλα να σου γνωρίσω… τις Smart ρομποτικές σκούπες της Realme…. με επέκταση τοπίου AIOT

Η Realme έχει μπει πολύ δυναμικά στη ζωή μας με καινοτόμα προϊόντα τεχνολογίας αιχμής βασισμένα στην ποιότητα και σε “σωστή” τιμή…
Μέχρι στιγμής ξέρω πως όταν ακούς Realme το μυαλό σου πάει μόνο σε κινητά τηλέφωνα ακουστικά και smartwatch… αλλά όχι δεν σταματάει εκεί!
Σήμερα ήρθαμε εδώ για να σου παρουσιάσω τις Smart ρομποτικές σκούπες της Realme…. με επέκταση τοπίου AIOT και για όποιον θέλει να διαφοροποιηθεί και ξεφύγει από τα τετριμμένα… να τις κάνει δικές του σε super προσφορά…

Λοιπόν… Αυτή την εβδομάδα, η realme κυκλοφορεί την πρώτη της ρομποτική σκούπα και σφουγγαρίστρα 2-σε-1, η οποία διαθέτει 38 διαφορετικούς αισθητήρες για έξυπνη πλοήγηση, συμπεριλαμβανομένου του αισθητήρα LiDAR που χρησιμοποιείται συνήθως σε αυτόνομα οχήματα και αεροσκάφη, καθιστώντας την ότι πιο προηγμένο σε έξυπνο οικιακό εξοπλισμό προϊόν που έχει κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής το realme.

Ο αισθητήρας LiDAR είναι ιδιαίτερα σημαντικός για την σωστή πλοήγηση σε πραγματικό χρόνο, ο οποίος έχει αναγνωριστεί από τη NASA ως βασική τεχνολογία για τη δυνατότητα αυτόματης ασφαλούς προσγείωσης μελλοντικών ρομποτικών και πληρωμένων σεληνιακών οχημάτων προσγείωσης. Με το LiDAR, είναι δυνατή η γρήγορη και ακριβής πλοήγηση σε πραγματικό χρόνο και η ακριβής χαρτογράφηση δωματίου εντός εφαρμογής.

Ο ενσωματωμένος αισθητήρας LiDAR μετρά την απόσταση από ένα αντικείμενο εκπέμποντας παλμικό φως και μετρά τους ανακλώμενους παλμούς για να προσδιορίσει τη θέση και την απόσταση. Επομένως, η ρομποτική σας σκούπα μπορεί να υπολογίσει την καλύτερη διαδρομή για τον καθαρισμό ενός δωματίου με βάση το σχήμα και το μέγεθός του, αποφεύγοντας ταυτόχρονα αντικείμενα όπως μεγάλα έπιπλα. Εκτός αυτού, η realme techLife μπορεί να σαρώσει και να αποθηκεύσει έως και 5 διαφορετικούς χάρτες, έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να προσαρμόσουν τον καθαρισμό, ορίζοντας εικονική ζώνη τοίχου και καθαρισμού στην εφαρμογή realme. Επιπλέον, βελτιώνει συνεχώς τον χάρτη για να κατανοήσει καλύτερα πού να καθαρίσει στη συνέχεια και πώς να καθαρίσει αποτελεσματικά.

Σε σύγκριση με ένα τυπικό σύστημα αδράνειας ή οπτικής πλοήγησης, το σύστημα πλοήγησης LiDAR καθιστά την ρομποτική σκούπα 12% πιο ακριβής στον σχεδιασμό και τον καθαρισμό διαδρομών.

Η σκούπα μπορεί να αναγνωρίσει επιφάνειες σε πραγματικό χρόνο. Η αναρρόφηση και η ταχύτητα θα αυξηθούν αυτόματα για δύσκολους καθαρισμούς, περιοχές συλλογής σκόνης, όπως χαλιά και άκρα τοίχου, με την ισχυρή αναρρόφηση 3000 Pascals και την έξυπνη ηλεκτρονική δεξαμενή νερού 300 mL και μπορεί να λειτουργήσει σε χαμηλό επίπεδο θορύβου 55dB.

Λειτουργεί τέλεια με τον βοηθό google και την Alexa.

ΔΥΟ εκδόσεις για να επιλέξετε

Μόνο σκούπισμα… αλλά και σκούπισμα – σφουγκάρισμα…

Εδώ θέλω να σας τονίσω… μερικά πράγματα…

Η δεξαμενή νερού πουλιέται ξεχωριστά

1. Τύπος δεξαμενής νερού: συλέκτης σκόνης και δεξαμενή νερού ενσωματωμένη, αποσπώμενη
2. Χωρητικότητα δεξαμενής νερού: 300ml (+ 350ml συλέκτης σκόνης)
3. Χωρητικότητα συλέκτη σκόνης: 600ml
4. Μέθοδος πλοήγησης: Πλοήγηση λέιζερ LDS
5. Αριθμός αποθηκευμένων χαρτών: 5
6. Διαδρομή κίνησης: Τύπος S / Y ;
7. Μέγιστη ισχύς αναρρόφησης: 3000Pa (Ultimate Suction)
8. Χωρητικότητα μπαταρίας:  5200mAh
9. Υποστήριξη εφαρμογής: Βοηθός Google & Υποστήριξη Alexa

Μπορείς μα την τσεκάρεις και να την κάνεις δική σου για λίγες μέρες από Ευρώπη σε πολύ καλή τιμή…

2021 Newest realme TechLife Robot Vacuum Cleaner 2-In-1 Sweep&Wet Mopping Floors 3000Pa Suction Lidar Laser Navigation for Home σε τιμή;;; 276€ για την σκούπα με κουπόνι 96ROBOT και 310€ για την 2 σε 1 (σούπα-σφουγκαρίστρα) με κουπόνι 96ROBOT1 από Ευρώπη και η τιμή είναι κομπλέ με τα μεταφορικά!!! Τώρα όμως γιατί οι τιμές θα αλλάξουν πολύ σύντομα!!!
Link: https://s.zbanx.com/r/bAunQpbYoO1g

[signoff]

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο unpackmanreview@gmail.com. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο