22.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Δείτε με αυτό το ΔΩΡΕΑΝ εργαλείο, γιατί πραγματικά δεν μπορείτε να βάλετε τα windows 11 όταν κυκλοφορήσουν επίσημα!

Το επερχόμενο λειτουργικό σύστημα Windows 11 της Microsoft είναι η πρώτη έκδοση του λειτουργικού συστήματος σε μια δεκαετία που αυξάνει σημαντικά τις απαιτήσεις συστήματος. Δεν είναι μόνο ένα ή δύο πράγματα, όπως η ανάγκη περισσότερης μνήμης RAM ή χώρου αποθήκευσης (αν και χρειάζεστε περισσότερη μνήμη RAM και χώρο αποθήκευσης). Οι ελάχιστες απαιτήσεις είναι γενικές.

Η Microsoft κυκλοφόρησε μια εφαρμογή που ονομάζεται PC Health, η οποία δεν ήταν πολύ καλή. Όπως βλέπετε και στη φωτογραφία από κάτω, στον υπολογιστή μου, μου λέει απλώς ότι δεν μπορώ να εγκαταστήσω τα Windows 11. το γιατί όμως, δεν το λέει….!

Ως αποτέλεσμα, πολλοί έχουν εκφράσει την απογοήτευση τους στο διαδίκτυο. Εδώ να πω ότι ακόμα και η ενημερωμένη έκδοση που βγάλανε και καλά, εμένα μου δείχνει τα ίδια πράγματα με την εικόνα από πάνω! Ο Steve Dispensa της Microsoft κοινοποίησε στο Twitter ότι η εταιρεία εργάζεται για τη βελτίωση της εφαρμογής PC Health Check.

Μια νέα εφαρμογή που ονομάζεται WhyNotWin11 στοχεύει στην επίλυση αυτού του προβλήματος και είναι διαθέσιμη στο GitHub. Αναλύει ποια μέρη του υπολογιστή σας είναι συμβατά με τις ελάχιστες απαιτήσεις των Windows 11 και ποια όχι. Σύμφωνα με το παραπάνω στιγμιότυπο οθόνης, είναι στην πραγματικότητα στην έκδοση 2.1.0.0. Ο προγραμματιστής Robert C. Maehl έχει ωθήσει εννέα κυκλοφορίες κατά τη διάρκεια δύο ημερών. Την εφαρμογή την κατεβάζετε από εδώ:

 

WhyNotWin11

 

Όπως βλέπετε και στην εικόνα από πάνω, η αιτιολόγηση είναι πιο αναλυτική και δείχνει ακριβώς τι φταίει και τι πρέπει να ενεργοποιήσω στην προκειμένη περίπτωση.

Άλλα πράγματα που έχουν αυξηθεί είναι η απαίτηση CPU. Πρώτον, τα Windows 11 απαιτούν CPU 64-bit τώρα και πρέπει να έχει τουλάχιστον δύο πυρήνες με τουλάχιστον ταχύτητα ρολογιού 1GHz. Αυτό όμως δεν φαίνεται να έχει σημασία, γιατί στην πραγματικότητα υπάρχει μια λίστα CPU. Αυτή η λίστα εξαλείφει οτιδήποτε νωρίτερα από τα chip Intel 8ης γενιάς.

Μια άλλη νέα απαίτηση είναι το TPM 2.0, το οποίο είναι ένα χαρακτηριστικό ασφαλείας. Εάν λέει ότι δεν έχετε αυτό, ίσως θελήσετε να ελέγξετε το BIOS εάν είναι ενεργοποιημένο.

Το WhyNotWin11 κατεβαίνει τη λίστα καθεμιάς από αυτές τις απαιτήσεις των Windows 11. Είναι σαφώς επισημασμένα ως κόκκινο εάν έχετε πρόβλημα και πράσινο αν δεν έχετε πρόβλημα. Όπως βλέπετε, εγώ δεν έχω πρόβλημα με τον επεξεργαστή που νόμιζα με την εφαρμογή της MS, αλλά με κάποια χαρακτηριστικά που πρέπει να ενεργοποιήσω….

 

[signoff]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο