15.4 C
Athens
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2024

Νέο χιουμοριστικό «χτύπημα» του Ίλον Μασκ στη Microsoft – Σε ποια υπηρεσία της αναφέρεται;;;

Νέο χιουμοριστικό “χτύπημα” κατάφερε ο Ίλον Μασκ στη Microsoft, και συγκεκριμένα στην πλατφόρμα επικοινωνίας της Skype.

Παραθέτοντας, τρία τροποποιημένα καρέ από σειρά καρτούν, ο μεγιστάνας της Tesla υπαινίσσεται εμμέσως πλην σαφώς, ότι δεν είναι δυνατόν να ξεφορτωθείς το Skype, καθώς ακόμα κι αν επιχειρήσεις να το απεγκαταστήσεις, πάλι το… βρίσκεις μπροστά σου.

Πάντως, και η ίδια η Microsoft στη νέα έκδοση των Windows 11, φαίνεται να βάζει οριστικά “στη γωνία” το Skype, προκρίνοντας αντ’ αυτού την μέχρι πρότινος περισσότερο επαγγελματική πλατφόρμα επικοινωνίας Teams…

Λέτε ο επικεφαλής της Tesla να κρατά ακόμα “μανιάτικο” στον Μπιλ Γκέιτς, ο οποίος πάντως αντιμετωπίζει σοβαρότερα προβλήματα εσχάτως, επειδή ο δεύτερος ανακοίνωσε πέρυσι ότι απόκτησε την ηλεκτρική Porsche Taycan αντί για Tesla;

pic.twitter.com/g9F1p0bpr8

— Elon Musk (@elonmusk) July 2, 2021

[signoff]

 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο unpackmanreview@gmail.com. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο